Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tinder, aplicatia preferata de utilizatorii care isi dau intalniri online

Tags: aplicatia tinder, intalniri pe nevazute, intalniri online, aplicatie facebook

Aplicatia Tinder a devenit extrem de populara in randul persoanelor care obisnuiesc sa isi dea intalniri online, cu persoane pe care nu le cunosc, tinand cont de faptul ca numarul utilizatorilor a crescut cu un milion in ultimele trei luni.
Tinder poate fi folosit de orice utilizator de internet care se poate inscrie prin profilul de Facebook. Acestia pot vizualiza fotografiile unor posibili pretendenti care se afla in zona in momentul respectiv si pot selecta "swipe" in dreapta pentru "like" si in stanga pentru "nu".

Utilizatorii care dau like au nevoie si de confirmarea celuilalt partener pentru a stabili o legatura si pentru a incepe o conversatie, in caz contrar poate continua sa se joace. Acest "continua sa joci" a dus la "o epidemie" de 500 de milioane de swipe-uri si 5 milioane de potriviri pe zi, scrie time.com.

Tinder a revolutionat intregul proces de cautare de potentiali parteneri prin intermediul tehnologiei, scena dominata in prezent de programe, site-uri si softuri care necesita un laptop sau un PC, precum si investirea unei lungi perioade de timp. Conceputa exclusiv pentru telefoane, in prezent pentru iPhone si sistem Android de operare, Tinder poate fi folosita oricand si oriunde.

Designul, concentrat foarte mult pe fotografie, a fost creat pentru formatul Apple iOS, iar mai tarziu a devenit disponibil si pentru Android.

"Computerele sunt aproape de disparitie si m-am gandit ca telefoanele mobile sunt viitorul", povesteste Sean Rad, unul dintre co-fondatori.

Aplicatia importa informatia de profil direct din Facebook, inclusiv numele, varsta, interesele si, ce e mai important, prieteni in comun.



Succesul aplicatiei in randul tinerilor este formata in general din utilizatori cu varste intre 18 si 24 de ani, care au adus celor doi cofondatori, Sean Rad si Justin Mateen, de 27 de ani, nominalizarea in topul Forbes "30 sub 30 de ani" pentru anul trecut.

Cei doi se cunosteau de cand erau in liceu, in Los Angeles, dar au pus bazele afacerii in primul semestru de facultate, la Universitatea din California de Sud, in 2004.

Tinder a fost modalitatea prin care Rad a cunoscut-o pe cea cu care este acum intr-o relatie serioasa. Mateen spune ca si relatia lui se datoreaza aplicatiei, care le-a oferit celor doi un context diferit, in conditiile in care nu vorbisera niciodata pana atunci fata in fata.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.95 din 5 - 10 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Valentin gabi 06-Mai-2019 14:41:51
Imi doresc sa imi întâlnesc sufletul pereche

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016