Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune companii pentru care sa lucrezi in 2013

Tags: mediu de lucru, companii preferate, rata de satisfactie, proiecte inovatoare

Datorita mediului de lucru atractiv, culturii si proiectelor inovatoare dar si respectului pentru angajatii tineri, unele companii reprezinta deja un loc de munca la care aspira sa lucreze oricine.
Chiar si companiile mici au inteles ca trebuie sa isi atraga angajatii cu cateva avantaje si beneficii pentru a-i pastra aproape.

Iata care sunt companiile pentru care majoritatea oamenilor prefera sa lucreze in anul urmator:

1. Facebook

CEO: Mark Zuckerberg
Rata de satisfactie a angajatilor: 4.6/5
Mesajul angajatilor: "Conducerea companiei crede cu adevarat ca misiunea Facebook este de a determina oamenii sa fie mult mai deschisi si conectati. Lucram in echipe mici, avem cu adevarat autonomie si este fantastic sa vezi diferenta pe care o face in aceasta companie chiar si o singura persoana."

2. McKinsey & Company

CEO: Dominic Barton
Rata de satisfactie a angajatilor: 4.5/5
Mesajul angajatilor: "Avem probleme interesante de rezolvat, clienti grozavi, impact asupra intregii lumi si suntem inconjurati de oameni extraordinari si extrem de grijulii."

3. Riverbed Technology

CEO: Jerry M. Kennelly
Rata de satisfactie a angajatilor: 4.3/5
Mesajul angajatilor: "Compania evolueaza si se dezvolta cu o poveste coerenta la baza si capteaza toate oportunitatile de pe piata. Sa lucrezi cu o gramada de oameni inteligenti intr-un mediu deschis si cooperant este minunat, extrem de placut si avem mai multa pofta de munca."

4. Bain & Company

CEO: Bob Bechek
Rata de satisfactie a angajatilor: 4.3/5
Mesajul angajatilor: "Bain a construit o cultura speciala, chiar incredibila. Am ramas cu picioarele pe pamant desi avem parte de un mediu de lucru distractiv, avem parte de sustinere si suntem stimulati intelectual. Chiar imi place sa ma trezesc dimineata si sa vin la serviciu si ii simt lipsa biroului si oamenilor de aici atunci cand am o zi libera."

5. M.D. Anderson Cancer Center

CEO: Ronald A. DePinho
Rata de satisfactie a angajatilor: 3.7/5
Mesajul angajatilor: "Aici avem foarte multe beneficii, inclusiv rambursarea banilor pentru scolarizare, o sala grozava de gimnastica, un program de mentorat care ii ajuta pe oameni sa isi dezvolte obiectivele profesionale si de a face conexiuni cu angajatii din alte departamente."

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016