Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Conferinta internationala 25 years later: Building an efficient public administration: Best practices and challenges

Tags: evenimente bucuresti, conferinta snspa, conferinta internationala, administrare publica, administratia publica

SNSPA organizeaza conferinta internationala 25 years later: Building an efficient public administration: Best practices and challenges, care va avea loc joi, 20 martie 2014.
Evenimentul va incepe la ora 10:00 si se va desfasura la Institutul Polonez din Bucuresti si este organizat de Ambasada Marii Britanii la Bucuresti, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative si Facultatea de Administratie Publica.

Conferinta se adreseaza practicienilor din sectorul public, cercetatorilor, jurnalistilor si persoanelor interesate de eficienta si profesionalismul administratiei publice.  

Invitati speciali la dezbatere: Jan Pastwa, director al Scolii Nationale de Adminstratie Publica, Polonia, Maja Wawrzyk, directorul Institutului Polonez din Bucuresti, David Laughrin, inalt functionar public cu experienta in Marea Britanie, Australia si Noua Zeelanda, prof. univ. dr. Calin Hintea, decan al Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, fost secretar de stat, Cancelaria Prim-Ministrului, prof. univ. dr. Alina Bargaoanu, rectorul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative. Moderator al evenimentului este Camelia Spataru, fost purtator de cuvant al Guvernului.

Evenimentul se va desfasura in limba engleza, iar participantii trebuie sa se prezinte cu jumatate de ora inainte de inceperea programului.

Programul conferintei:

Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016