Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

1 din 4 tineri posteaza mesaje pe social media care le-ar putea afecta job-ul

Tags: marketing, social media, job, facebook

Stiati ca un mesaj pe Twitter, o singura postare pe Facebook sau pe Tumblr te poate face sa regreti imediat ce ai apasat butonul Enter, spre publicare. Daca te-ai gasit vreodata in situatia asta, nu esti singur. Un nou studiu, efectuat de FindLaw.com si citat de socialnewsdaily.com, arata ca 1 din 4 tineri regreta postarile pe retelele de socializare.
Studiul a fost aplicat in randul a 1.000 de adulti americani. Compania a pus intrebari privind comportamentul pe social media (Twitter, Instagram, facebook, Tumblr si Pinterest). Si asa a aflat ca 1 din 4 persoane se teme ca ar putea fi concediata sau ca nu va putea pune mana pe un job nou din cauza entuziasmului nesabuit pe retelele de socializare.
 
In plaja de varsta 18 – 34 de ani, 29% dintre adulti au declarat ca au postat o poza, un comentariu sau alte informatii personale despre care cred ca le va afecta job-ul.
 
Studiul a conchis si ca 74% dintre cei cu varste intre 18 si 34 de ani au sters, la un moment datm un comentariu, de teama unor reactii negative din partea angajatorilor.
 
In grupul celor de 35-64 de ani, 36% dintre respondentu au adis ca au sters informatiile potential negative care le-ar fi putut afecta relatia cu angajatorul actual sau viitor.
 
Asadar, uita-te bine la setarile de securitate, caci indepartarea unui post nu isneamna stergerea lui cu totul (acesta ar putea sa supravietuiasca in alta parte si sa continue sa faca rau). E mai bine sa pleci de la presupunerea ca tot ce publici pe inetrnet traieste vesnic si sa te gandesti de doua ori inainte sa dai bun de tipar.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016