Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 instrumente care te ajuta sa-ti optimizezi contul de Twitter

Tags: instrumente de optimizare, twitter, unelte online, eficientizare, tweet

Platforma de microblogging Twitter ofera companiilor numeroase oportunitati de promovare si de implementare a unor strategii de marketing eficiente. Stiati insa ca exista o gama larga de instrumente online care va pot ajuta sa reduceti timpul petrecut pe site si sa va eficientizati munca?
Iata cateva dintre cele mai importante instrumente care masoara influenta si popularitatea brandului pe Twitter sau care au scopul de a facilita interactiunea cu celelalte companii si cu consumatorii deopotriva:
 
1. Friend or Follow
Doriti sa stiti daca utilizatorii pe care ii urmariti pe Twitter va urmaresc la randul lor si daca dvs. ati omis sa urmariti pe cineva? Acest instrument va usureaza munca.
 
2. TweetLevel
O unealta utila ce va permite sa masurati importanta unei persoane sau a unui brand de pe Twitter. Exista patru indicatori de baza: influenta, popularitatea, nivelul de engagement si increderea.
 
3. Tweet Effect
Acest instrument filtreaza toate informatiile contului dvs. si va indica care au fost tweet-urile care au determinat fanii sa va urmareasca sau sa va stearga din lista.
 
4. TweetStats
Un instrument ce va afiseaza sub forma de grafice statisticile contului dvs.: numarul de tweet-uri pe ora, numarul de tweet-uri pe luna, statistici privind retweet-urile, samd.
 
5. Twitter Grader
Va permite sa vedeti cat de mare este influenta personala sau a brandului pe Twitter.
 
6. Hellotxt
Un instrument ce poate fi utilizat atat de pe PC, cat si de pe dispozitivele mobile, ce permite actualizarea statusului de pe Twitter si celelalte retele de socializare printr-un singur click.
 
7. Natter
O aplicatie ce incearca sa faca legatura intre Facebook si Twitter. Tweet-urile sunt trimise pe Facebook iar comentariile de pe Facebook sunt trimise pe Twitter.
 
8. Twitter Widgets
Widget-urile Twitter va permit sa postati actualizarile de pe Twitter pe orice website sau retea sociala.
 
9. TinyURL
Micsoreaza URL-urile, limitandu-le la 23 de caractere.
 
10. Jotabl
Consta intr-un “shoutbox” ce poate fi integrat pe orice website si unde vizitatorii pot lasa comentarii. Acestia se pot loga prin Twitter pentru a posta un mesaj.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016