Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 lucruri despre care antreprenorii ar trebui sa posteze pe Twitter

Tags: scrie pe twitter, cont personal, raspunde la intrebari, citate celebre, lectii de viata

In afara de contul de Twitter al companiei, antreprenorii ar trebui sa isi creeze si un cont personal, deoarece cei mai multi dintre fani si clienti isi doresc sa se conecteze cu persoana din spatele brandului si ii urmareasca activitatile.
Daca antreprenorii le ofera clientilor posibilitatea de a observa ce ii pasioneaza, ce lucruri ii preocupa, ce activitati au in fiecare zi si cu cine se intalnesc, ar putea cultiva o relatie mai profunda, in scopul de a creste increderea acestora in afacerile lor.
 
Iata ce ar trebui sa posteze oamenii de afaceri pentru a castiga increderea clientilor:
 
1. Stiri personale. Impartaseste cu clientii cateva experiente din viata personala, precum idei de vacanta, participarea la nunta unui membru al familiei, zile aniversare si alte genuri de informatii pe care le-ai dezvalui prietenilor tai, desigur, fara sa intrii prea in amanunt. Clientii se vor apropia mai mult de o persoana "reala", care face aceleasi lucruri pe care le fac si ei.
 
2. Greseli si lectii de viata. Sa vorbesti despre greselile tale si sa scrii ce ai invatat tu din asta indica un semn de maturizare, nicidecum de neputinta. Poti sa chiar sa implementezi o rubrica pe Twitter "ce am invatat nou saptamana asta" si sa vezi cat succes are la cei care iti urmaresc postarile.
 
3. Raspunsuri la intrebari. Daca un utilizator a pus o intrebare pe Twitter, incearca sa ii raspunzi. Socializarea te ajuta de asemenea sa pui bazele unei prietenii, cel putin virtuale.
 
4. Link-uri catre articole. Atunci cand distribui un articol, este esential sa incluzi si opinia ta, pentru a-i informa pe ceilalti de ce esti sau nu de acord cu o idee.
 
5. Poze cu lucruri ciudate pe care le vezi. Daca un lucru ciudat ti-a atras atentia, cu siguranta va atrage si atentia celorlalti, asa ca de ce sa nu surprinzi asta intr-o fotografie pe care sa o distribui pe Twitter? Aici poti include fenomene meteo vizuale, produse, mancare, arhitectura.
 
6. Citate din carti celebre. Sa distribui citate interesante din carti arata nu numai ca esti o persoana care citeste, ci si
ca esti o persoana inteleapta care isi iroseste timpul in mod util.
 
7. Reclame interesante. Atunci cand un panou publicitar sau orice alt tip de publicitate care iti atrage atentia, fotografiaza-l si distribuie imaginea pe Twitter. Cine stie cui ii vine o idee interesanta pornind de la fotografia ta.
 
8. Achizitii interesante. Twitter este locul potrivit pentru a scrie de ultimele tale achizitii in materie de gadget-uri, muzica, jocuri video, echipament sportiv sau orice alt ceva care ar putea starni interesul celor care iti urmaresc activitatea. 
 
9. Distribuie citate din afara sferei de afaceri: citeaza-ti sportivii favoriti, sustine-i cand castiga premii, medalii, scrie despre lideri militari si artisti talentati care se ocupa in paralel si de promovarea inovatiei si leadership.
 
10. Munca ta. Cele mai bune link-uri pe care le poti distribui sunt cele care duc catre munca ta, insa nu te limita strict la profesia ta reala! Daca in timpul liber ai hobby-uri, iti place sa pictezi, sa scrii pe blog, sa canti, impartaseste experientele tale si celorlalti.


 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016