Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 modalitati prin care iti poti imbunatati conversatiile online

Tags: conversatii online, modalitati de vanzare, abilitati de comunicare

Tehnologia avanseaza zi de zi, avand in vedere noile modalitati de vanzare si cumparare si noile metode de promovare ale brandurilor. Pentru ca ne aflam intr-o perioada de dezvoltare, trebuie sa ne imbunatatim si abilitatile de a comunica.
 Atunci cand vine vorba despre strategii online este mai simplu ca niciodata sa folosim cateva unelte ale tehnologiei pentru a face un client sa dea un simplu click pe site-ul companiei noastre.
 
Iata patru strategii prin care vei reusi sa iti imbunatatesti conversatiile online:
 
1. Invata de la cei care sunt mai mari, mai rapizi si mai puternici
 
Pentru a afla cum iti pozti dezvolta propria afacere cea mai buna optiune este sa analizezi strategiile brandurilor mari. Analizeaza felul in care acestea comunica cu clientii lor si incearca sa iti faci un plan prin care sa poti si tu avea acelasi succes ca si ei. Astazi, cand tehnologia este atat de avansata, trebuie sa le oferi clientilor tai posibilitatea de a putea cumpara oricum, oriunde. Incearca sa iti creezi un site puternic si conturi pe retelele de socializare, astfel incat clientii tai sa poata intra in contact cu compania ta de oriunde, de pe telefon, laptop sau tableta.
 
 
2. Testeaza-ti teoria
 
Vrei sa le stii secretele celor mai mari site-uri de vanzari precum eBay si Amazon? Secretul lor este ca isi testeaza website-ul constant, indiferent de tranzactiile pe care le fac. De asemenea, folosesc programe specializate care analizeaza cresterea traficului, a vanzarilor si a interactiunilor. 
Multumita traficului mare si relatiei bune cu clientii, aceste braduri au posibilitatea de a-si imbunatati site-ul de cate ori au ocazia. Acesta imbunatatire este o urmare a cererilor clientilor lor. Singurul lor scop este satisfacerea celor care aleg sa lucreze cu companiile lor. 
 
 
3. Tine cont de orice parere
 
In mediul online parerea oricui conteaza. Nu are importanta faptul ca ceilalti te critica sau te lauda. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa tii cont de parerea celor care viziteaza site-ul companiei tale. In cazul in care cineva te critica, nu actiona defensiv, incearca sa schimbi acele lucruri care ii nemultumesc pe clientii tai. Uneori, criticile pot fi constructive si te pot ajuta sa iti imbunatatesti site-ul. De asemenea, atunci cand cineva te lauda si iti incurajeaza munca pe care o faci, incearca sa imbunatatesti acele lucruri, deoarece din moment ce acestia erau multumiti de produsele si de serviciile pe care le ofereai pana acum, cu siguranta vor fi mult mai incantati cand vor vedea ca incerci sa ii surprinzi placut in continuare.
 
 
4. Selecteaza cele mai bune rezultate
 
Multumita acestei tehnologii de care beneficiem astazi, nu trebuie sa mai asteptam multi ani pentru a putea culege roadele muncii pe care o depunem. Acum putem observa imediat daca ceea ce am adaugat site-ului a avut succes sau nu. Acest lucru este un mare avantaj atunci cand detii o companie, deoarece poti scoate imediat noul serviciu pe care l-ai adaugat in momentul in care observi ca sunt mai multi clienti nemultumiti decat cei satisfacuti. Incearca sa anticipezi care este urmatorul lucru pe care trebuie sa il adaugi platformelor tale online pentru a avea succes.

 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016