Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 moduri in care social media sprijina toate departamentele vitale ale oricarei companii

Tags: marketing, social media, facebook, seo, vizibilitate

Trebuie sa pui social media sa lucreze pentru tine. Nu mai este o posibilitate indepartatata, ci un secret pe care fi bien sa-l cunosti deja.
Social media marketing afecteaza si sprijina toate zonele importante ale organizatiei, de la departamenul de vanzari la HR si servicii pentru cleinti.
 
Iata cum poti sa le arati factorilor de decizie incapatanati sa retelele de socializare sunt importante pentru cresterea organizatiei.
 
Social media sprijina vanzarile.
 
Retelele de socializare sunt spatiul online unde se creeaza relatii. Ele sunt un instrument bun pentru vanzari. Pe Facebook, pe YouTube, pe Twitter, oamenii tai pot gasi potentiali, se pot conecta cu acestia, ii pot implica, dezvolta relatii si vinde. 
 
Vanzarile sunt cheia succesului unei companii si social emdia sunt cheia dezvoltarii afacerii in lumea definita acum ca fiind „mobile-social”.
 
Social media sprijina HR-ul.
 
La fel ca si in cazul vanzarilor, HR-istii pot folosi social media sa gaseasca talente. Conform ultimelor studii, 93% dintre angajatori folosesc LinkedIn pentru a-si gasi urmatorul client (o fi si ceva publicitate la mijloc, dar este, cu siguranta, adevarat).
 
De fapt, social media a devenit locul unde oamenii de HR au preluat initiativa. 
 
Social media sprijina PR-ul.
 
Retelele de socializare sunt spatiul unde poti sa aduni fani ai brandului, unde poti sa-ti aperi brandul la nevoie. Ele sunt locul unde poti promova evenimente (inainte, in timpul si dupa), fie ca au scop B2C, fie B2B.
 
Social media sprijina marketingul.
 
In marketing, vrem sa atragem trafic si vizibilitate pentru a genera lead-uri. Unde altundeva decat in social media poate continutul original fi partajat pentru a atrage interesul in jurul unui brand?!
 
Site-uri ca Google+, Digg, Reddit, Stumbleupon, YouTube, Flickr, Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, sa mentionam numai cateva, pot ajuta echipele de marketing sa-si trimita continutul catre factorii de influenta si cumparatori, deopotriva. Mesajuld e marketing patrunde mai adanc.
 
Semnalele din retelele de socializare influenteaza si partea de SEO, asa ca ajuta la cresterea vizibilitatii sociale. 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016