Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 idei de lampi de iluminat pe care le poti face singur

Tags: lampa iluminat, lampa diy, diy, modele lampi

Va mutati intr-o casa noua sau pur si simplu va doriti sa reimprospatati aspectul casei dvs.? Ideile DIY - Do it yourself (fa singur) sunt la mare cautare in acest an, cu atat mai mult cu cat sunt si foarte practice si le poti face dupa propriul tau gust.
Conceptul DIY este extrem de folositor in domeniul vestimentatiei, bijuteriilor, dar mai ales in cazul decoratiunilor pentru interior, despre care vom discuta si noi astazi.

Daca in urma cu cativa ani era "cool" sa avem draperii la fel ca ale vecinilor, covoare la fel ca ale rudelor sau huse pentru scaun precum cele ale prietenilor, astazi esti apreciat de cei din jur doar daca dai dovada de originalitate, creativitate si bun gust!

Un element extrem de important pentru decorul unei locuinte este lampa de iluminat. Ne amintim cu totii de lampa clasica, pe care o aveau parintii nostri in anii 90, care arata ca o floare cu petale lungi, care se si invarteau si tineau loc de aer conditionat! Mai bine de atat nu stiu cum as fi putut sa o descriu si stiu ca fiecare dintre voi ati intalnit-o macar o data in casa celor apropiati. Este adevarat ca astazi gasim in magazine o gama variata de astfel de produse de iluminatr, dar de ce sa nu iti pui creativitatea la incercare si sa profiti si de obiectele din jurul tau, pe care oricum le-ai fi aruncat in curand?

Incearca sa iti faci singur o lustra personalizata, pentru care sa fii invidiat de toti prietenii tai, iar pentru a reusi, iti oferim cateva exemple:

Lampa din carton

Ai nevoie doar de fasii de curton de la cutia de lapte si lipici.




Lampa de plastic

Ai nevoie de doua bidoane de plastic (de apa) si mai multe linguri de unica folosinta.




Lampa palarie

Ai nevoie doar de cateva palarii chic si de un snur lung si gros.



Lampa scoica

Ai nevoie de cateva forme de (unica folosinta) prajituri si un snur.




Lampa misterioasa

Ai nevoie de cateva razatoare si un suport.



Lampa crosetata

Ai nevoie de un balon mai gros si de un mileu crosetat.




Lampa lumii

Ai nevoie de mai multe globuri pamantesti si de snururi pentru fiecare in parte.




Sursa
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.43 din 5 - 38 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016