Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Adolescentii americani vor putea sa-si stearga greselile digitale

Tags: marketing, social media marketing, facebook, stergere permanenta a comentariilor

O noua lege din Californi le va permite adolescentilor sa faca sa dispara de pe paginile lor de socializare fotografiile si comentariile stanjenitoare publicate cu mintea nu prea limpede, relateaza fastcomapny.com.
Retelele de socializare vizate sunt Facebook, Twitter sau Tumblr, cele pe care tinerii incarca mult prea adesea imagini de la petreceri, postari dupa multe pahare de bere. Toate acestea pot sa le compromita dezvoltarea unei cariere viitoare, dat fiind faptul ca angajatorii cauta detalii despre candidati si in astfel de locuri.
 
Retelele de socializare sunt obligate prin lege sa elimine permanent din baza lor de date comentariile sau pozele compromitatoare eliminate de utilizatori.
 
Senatorul Darell Steinberg a declarat pentru LA Times ca este 'o lege fara precedent' in favoarea tinerilor care fac postari 'fara a se gandi la consecinte'. Tinerii pana in 18 ani castiga astfel dreptul de 'a retrage sau de a solicita retragerea unui continut sau a unei informatii publicate pe un site sau pe o aplcatie'.
 
Legea va mai cuprinde si un paragraf in care platformele online vor avea interzis in a mai targeta publicitate la alcool, arme si tutun minorilor.
 
Textul de lege, supranumit 'legea-guma', a fost promulgat la inceputul saptamanii de guvernatorul statului California, Jerry Brown, si va intra in vigoare pe 1 ianuarie 2015, pentru a le permite site-urilor in cauza sa se adapteze reglementarii.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016