Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afla de ce ii va plati Facebook pe unii dintre utilizatori

Tags: utilizatori facebook, bani pentru utilizatorii facebook, retea de socializare, organizatii non profit

Facebook a ajuns luna trecuta la o intelegere cu utilizatorii ale caror preferinte au fost folosite fara permisiunea lor pentru link-uri sponsorizate.

Reteaua de socializare Facebook a luat in urma cu o luna hotararea de a ajunge la o intelegere intr-un proces colectiv, oferind 20 de milioane de dolari pentru a-i despagubi pe utilizatorii ale caror preferinte exprimate pe reteaua de socializare au fost folosite pentru link-urile sponsorizate, fara sa li se ceara permisiunea.

 

Dupa ce instanteje judecatoresti au decis sa accepte solutia reprezentantilor companiei, acestia au inceput deja  sa-i contacteze prin e-mail pe utilizatorii afectati, si sa ii informeze cu privire la masurile pe care le vor lua. 

 

Compania trimite mesaje de instiintare prin care cei vizati, exclusiv cetatenii americani, sunt informati ca pot solicita primirea celor 10 dolari completand un formular.

 

 Este posibil ca utilizatorii sa nu-si primeasca banii, in situatia in care suma nu va fi suficienta pentru a-i plati pe cei vizati, potrivit unor informatii vehiculate in presa americana.

 

 In Statele Unite exista 150 de milioane de utilizatori de Facebook, iar suma pe care compania o va plati este de numai 20 de milioane de dolari.

 

"Daca numarul solicitarilor va face ca plata catre utilizatorii care au completat formularul la timp sa nu mai fie fezabila din punct de vedere economic, banii vor ajunge la organizatiile non-profit specificate in acordul judecatoresc", se arata in document. 

 

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016