Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alege-ti cu grija poza de profil pe social media

Tags: poza de profil, social media, facebook, twitter, caine, copil

Pe retele de socializare poza de profil te reprezinta. Imaginea ta este importanta si poza pe care o alegi spune multe despre tine ca persoana. Este brandul tau personal.
Ne intalnim cu diversi oameni la evenimente si apoi dorim sa ne conectam cu ei via LinkedIn, Facebook sau Twitter. Dar daca cineva isi pune la profil o poza in care nu apar ei, reactia este una de ezitare. Ce ascund? De ce foloseste un catel, o floare, o cladire, o vedera sau un logo in locul propriului chip?
 
Acelasi lucru se intampla si pe Twitter. Exista oul default (ca umbra de pe Facebook) care nu spune decat ca “”Nu ma deranjez sa incarc vreo poza“.

Exista multe optiuni cand vine vorba de o imagine ce poate fi folosita:

Poti folosi o poza facuta de un prieten: aceasta este o optiune buna de luat in seama de mai multe persoane. Dar sunt multe posturi si fiecare poate spune ceva despre tine. Sa o pun pe cea in care stau pe o banca pe plaja? Sau pe cea de la birou? Ce haine sa am pe mine?

Ganditi-va intotdeauna:Ce spune poza asta despre mine si despre brandul meu personal?

Poti avea si alte persoane & obiecte cu tine in poza. Copilul sau partenerul de viata pot fi si ei acolo cu tine. O celebriatte. Imagini suport, cum ar fi un caine, o undita, o bere in mana. Ce zici de logo-ul companiei?

Ganditi-va intotdeauna:Ce spune poza asta despre mine si despre brandul meu personal?

Poti folosi poza de pasaport. Asta e ceea ce fac. Dar stilul si hainele spun cine esti. Prim-plan sau cadru larg? (cadrele largi sunt greu de vazut in poza de marimea unui timbru de pe Twitter). Cu zambet sau fara zambet? Cat de mult trebuie taiata imaginea? Cu cravata sau fara cravata? Cu geaca pe mine?

Ganditi-va intotdeauna:Ce spune poza asta despre mine si despre brandul meu personal?

Multe persoane folosesc un avatar, cum ar fi o reprezentare grafica a lor insisi. Aceasta abordare este adecvata pentru unele persoane.

Ganditi-va intotdeauna:Ce spune poza asta despre mine si despre brandul meu personal?
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016