Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cand postam pe Twitter: 5 instrumente revelatoare

Tags: twitter, instrumente twitter, postari, tweet

Zilnic sunt postate peste 200 milioane de mesaje pe Twitter. Unele sunt postari ale brandurilor, altele ale utilizatorilor simpli. In aceasta mare informationala, cum putem insa sti care este cel mai bun moment pentru a lansa tweet-uri si pentru a fi siguri ca acestea ajung la cei care ne urmaresc contul? Sau cum putem sti cand sunt acestia online?
Raspunsul la aceste intrebari este oferit de cinci instrumente de masurare specifice, care utilizate singular ori in paralel, pot ajuta brandurile sa creasca succesul postarilor pe Twitter si chiar al numarului de followeri.
1.WhenToTweet. Este poate cel mai simplu instrument, ce poate indicat rapid si facil care este cea mai potrivita ora pentru a posta mesaje pe Twitter.  Nu trebuie decat sa introuduceti numele de utilizator, iar aplicatia va afisa un grafic cu cele mai potrivite ore pentru a trasmite mesaje.
Pentru realizarea graficului sunt luate in calcul doua aspecte: performanta postarilor anterioare si ora cea mai probabila la care follower-ii contului vor fi online.    
2. TweetStats. Este un instrument ceva mai complex si comprehensiv, ce ofera informati detaliate privind cel mai bun moment al zilei de a posta mesaje. Printre altele, aplicatia ofera date si despre numarul de tweet-uri trimise zilnic, despre cum arata timeline-ul personal sau despre numarul de reply-uri trimise.    
De asemenea, aplicatia ofera un raport in ceea ce priveste densitatea tweet-urilor. Perioadele de timp cu cea mai mare densitate a tweet-urilor sunt cele mai propice postarilor.

3. Tweriod. Aceasta aplicatie ia in calcul multi parametri diferiti, oferind informatii foarte precise despre perioada de timp in care follower-ii sunt online. Tweriod ia in calcul atat postarile proprii cat si pe cele ale follower-ilor pentru a stabili cel mai bun moment pentru a posta.

4.TweetReports. Este deja un instrument complex care abordeaza lucrurile in mod diferit.  Aplicatia analizeaza datele a 25 dintre cei mai influenti followeri ai unui utilizator. Pe baza acestor date stabileste care este perioada in care acestia sunt mai activi si, in consecinta, mai expusi tweet-urilor utilizatorului respectiv.
De asemenea, aplicatia permite analize aprofundate folosind anumite cuvinte cheie. De exemplu, poate sa spuna ce subiect este in voga pe Twitter, utilizand pentru cautare un anumit cuvant cheie.  

5. TweetWhen. Indica in ce zile si la ce ore se primesc cele mai multe retweet-uri pentru o postare sau alta. Pentru aceasta, aplicatia ia in calcul ultimele 1.000 de mesaje postate. Este un instrument foarte rapid, la fel ca si WhenToTweet.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016