Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care este valoarea exacta a activitatii in social media? [INFOGRAFIC]

Tags: twwet, like, social media, facebook, valoare

Care este valoarea unui tweet sa a unui Like? Cat de mult conteaza pentru companiile de social media o simpla logare? Putem pune un pret pe baza de utilizatori? Iata cateva intrebari pe care si le pune orice marketer.
Social media este inca in perioada copilariei sale, si inca nu stim cum va evolua si cum sa radigrafiem interconexiunile cu lumea afacerilor, care este valoarea reala a marketingului in social media. Folosind informatiile disponibiel publicului larg, Backupify a analizat ce se intampla pe Twitter, Facebook, Pinterest, LinkedIn, Path si alte retele de socializare, pentru a vedea care atrage cea mai mare valoare adaugata pentru companii.

Doua concluzii au iesit in evidenta: valoarea estimata a acestor companii si de cati utilizatori au nevoie pentru a ajunge la o valoare de piata de 10 miliarde de dolari. Facebook este deja acolo, Twitter si LinkedIn sunt si ele in marja „de eroare”. Ce se intampla insa cu jucatorii mai mici, cum ar fi Pinterest si Foursquare?

Infograficul de mai jos analizeaza in detaliu valoarea datelor in social media.
 



Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016