Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook pentru companii: Cele mai utile aplicatii

Tags: facebook, companii, branduri, aplicatii facebook

Facebook a creat pentru fanii sai peste 100.000 de aplicatii. Unele se adreseaza cu precadere utilizatorilor obisnuiti, in timp ce altele pot deveni instrumente foarte utile pentru promovarea brandurilor. Si atata vreme cat sunt gratuite, este pacat sa nu fie exploatate la maxim de catre companii.
Dintre multitudinea de aplicatii Facebook, exista cateva ce pot fi de real folos brandurilor in incercarea lor de a comunica mai usor si mai bine cu fanii pe care ii au, dar si de a spori numarul acestora.    
1. Tweets to Pages - Afisati noutatile de pe Twitter
Aceasta aplicatie, cu 1.2 milioane de utilizatori activi, va crea un tab in cadrul paginii de Facebook care va afisa in ordine cele mai recente tweet-uri ale companiei. Este o modalitate grozava de a oferi informatii acelor fani care nu au un cont de Twitter. In plus, utilizand aceasta aplicatie nu va mai fi nevoie sa postati mereu pe wall informatiile de pe Twitter.
Este foarte usor de instalat, iar varianta gratuita permite de asemenea ajustarea numarului de tweet-uri care vor aparea in cadrul tab-ului.   
2. Static HTML: inframe - Creati o pagina personalizata
Are 61.8 milioane de utilizatori si este menita sa simplifice procesul de realizare a unei pagini personalizate pe Facebook. Nu trebuie decat sa copiati codurile HTML, CSS sau JavaScript. De asemenea, aplicatia permite utilizatorilor sa afiseze continut diferit celor carora le-au placut sau nu pagina brandului.

3. Contact me - Adaugati un formular de contact
180.000 de utilizatori au apelat la aceasta aplicatie pentru a crea un formular de contact al companiei. Astfel, orice persoana care ii viziteaza pagina de Facebook va putea contacta rapid si usor reprezentantii companiei.  
Dar cel mai mare avantaj al acestei aplicatii este faptul ca permite anumite optiuni. Veti putea alege intre afisarea datelor de contact ale companiei sau doar iconitele social media pentru conturile de Facebook, Twitter sau LinkedIn. De asemenea, puteti adauga, elimina, modifica, rearanja sau chiar solicita anumire campuri de informare.

4. RSS Graffiti - Postari automate
Cu 1,5 milioane de utilizatori, RSS Graffiti permite postari automate pe wall in functie de anumite setari prestabilite. De exemplu, publicarea unui articol pe blogul companiei va aparea automat si pe pagina de Facebook sub forma unui mic fragment si un link catre acesta.
De asemenea, pot fi facute setari in legatura cu modul in care arata postarile automate sau in ceea ce priveste periodicitatea postarilor.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016