Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Folositi-va abilitatile castigate pe social media pentru a castiga mai multi bani

Tags: social media, bani, twitter, facebook, google+, client

Toata lumea stie sa foloseasca Twitter, Facebook si Google+. Dar, adevarul este ca, in timp ce majoritatea companiilor si organizatiilor inteleg faptul ca ar putea obtine beneficii din crearea unei comunitati online, multe nu stiu cum sa puna prima caramida sau nu au timpul necesar pentru asta.
Daca sunteti un maestru al instrumentelor online, aveti la dispozitie o ocazie uriasa. Fie ca aveti deja o slujba si vreti sa faceti cativa bani in plus, fie ca vreti sa va angajati intr-o functie care sa va avantajeze, aceasta cerere de forta de munca specializata in social media va va fi de ajutor. Daca sunteti suficient de curajos sa incercati.
 
Va oferim (via mashable.com) cateva sugestii privind modul in care puteti incepe sa faceti bani, folosind abilitatile de social media.
 
Valorificati-va abilitatile.
 
Nu va supraestimati calitatile, dar nici nu incercati sa va subestimati. Aceasta este o problema des intalnita in randul oamenilor care au idei si abilitati si care trebuie sa fie apreciati cumva.
 
Lucrati gratuit (doar o singura data).
 
Pentru a demonstra casunteti grozav cand vine vorba de comunitati online, identificati o companie mica sau un ONG si oferiti-va serviciile gratuit. Nu numai ca dispuneti de o ocazie grozava de a va ingrasa CV-ul, increderea de sine si cunostintele, dar va veti amplifica numarul de cunostinte dornice sa va recomande.
 
Care e partea interesanta? Nimeni nu va sti ca ati lucrat gratuit.
 
Gasiti-va primul client platitor.
 
Folositi-va experienta de a lucra gratuit pentru a cere sa fiti platit petru ceea ce faceti. Este greu la inceput, dar, dupa primul client, veti putea sa faceti mai usor rost si de altii. Speram ca fiecare client va va recomanda prietenilor. 
 
Cum semnati asadar cu primul client? In cele mai multe cazuri, puteti apela la un prieten sau la unul dintre contactele deja existente. Accesati-va comunitatile via Twitter, Facebook, LinkedIn sau propriul blog. Spuneti-le tuturor ca sunteti disponibil. 
 
 
Autor: Madalina Alexe


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016