Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei creative pentru un spatiu de munca modern

Tags: design birou, cladire de birouri, amenajare birou, birouri moderne, birouri creative

Angajatii tai sunt cei care asigura succesul afacerii tale, de aceea, este important sa le asiguri comfortul necesar, atat pentru spatiul de munca, dar si pentru cel de relaxare.
Angajatii din Romania sunt recunoscuti in intreaga lume pentru ca muncesc cel mai mult la nivelul Uniuniii Europene, insa putini sunt managerii care acorda respect si atentie nevoii acestora de odihna si relaxare, fie si pentru 15 minute pe zi, atunci cand creierul lor este suprasaturat de informatii.

Trebuie sa stiti ca angajatii vor da un randament mai bun daca dupa fiecare ora de munca vor lua o pauza de cinci minute, in care sa se recreeze si sa se destinda, de preferat intr-o zona destinata acestor activitati.

Va vom prezenta un model, dupa care va puteti reorganiza sediul institutiei, astfel incat fiecare angajat sa fie plin de energie si sa se poata concentra la sarcinile zilnice pana la sfarsitul zilei, nu doar de dimineata:

Spatiu de munca



Spatiul de munca al angajatilor este cel mai important loc din compania dumneavoastra, pentru acolo se desfasoara intregul proces care poate asigura succesul unei afaceri. De aceea, este indicat sa fie cat mai incapator, mai deschis si mai creativ, iar angajatii sa se simta comfortabil atunci cand lucreaza.

Receptie clienti



Locul in care iti primesti clientii este de asemenea foarte important si reprezinta cartea ta de vizita in fata lor. Asadar,  incearca sa il transformi intr-un spatiu cochet si creativ.

Spatiu de relaxare
 


Aceasta zona este destinata pauzelor angajatilor, in timpul carora isi vor incarca bateriile si se vor intoarce plini de energie la serviciu.

Sala de sedinte



Sala de sedinte este locul in care te vei intalni cu partenerii de afaceri, colaboratori, investitori, oameni importanti mai pe scurt. Asadar, incearca sa o decorezi cu cat mai mult bun gust, sa fie suficient de incapatoare, insa fara elemente rigide.

Zona de servit masa



Daca vei amenaja o zona de servit masa vei scuti mult timp al angajatilor, pe care l-ar fi pierdut pe drum spre cel mai apropiat local, iar astfel ii vei impiedica sa manance in birou si sa lase mizerie in urma.

Sursa

Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016