Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lucrezi de acasa? Iata cele mai tari idei de amenajare a biroului

Tags: amenajare birou, spatii birou, decor birou, birou acasa, munca acasa

Spatiul de munca poate influenta capacitatea oamenilor de atentie si concentrare, viteza si productivitatea acestora, de aceea, amenajarea biroului este cel mai importnt aspect daca te gandesti sa demarezi o noua afacere.
Daca esti la inceput de drum in domeniul afacerilor, probabil ca iei in considerare si amenajarea un birou cu scopul de a lucra de acasa, oportunitate care te va ajuta sa lucrezi intr-un mediu in care te simti confortabil si probabil te vei putea concentra mai bine.
 
Te gandesti ca amenajarea unui birou si munca de acasa va transforma spatiul tau intim, de odihna si relaxare intr-un mediu stresant, chiar si dupa ce iti termini treaba? Am gasit solutia ideala: biroul in cutie de aluminiu. Este suficient de spatios, astfel incat sa ai unde sa iti asezi toate actele si instrumentele necesare pentru munca, iar dupa ce vei termina treaba il poti inchide si vei uita instant de stresul din spatele usilor!


 
Pentru ca munca la birou presupune un numar ridicat de ore in care stai asezat pe scaun, acesta trebuie sa fie destul de confortabil! Ei bine, atunci cand lucrezi chiar de la tine de acasa, ai avantajul de a-ti alege mobilierul exact pe gustul tau, iar acest scaun te va scuti de durerile de spate.

 
Un alt avantaj al biroului la domiciliu este acela ca il poti amenaja in zona pe care o preferi din casa, iar daca esti un adept al luminii naturale iti prezentam o metoda geniala, care va transforma munca in placere.

 
Ai nevoie de doua birouri, insa nu dispui de prea mult spatiu? Iti prezentam cea mai optima solutie:

 
Chiar si atunci cand locuiesti intr-o garsoniera iti poti amenaja un spatiu numai al tau, destinat doar timpului in care muncesti, folosind chiar o debara nefunctionala.


 
Va prezentam si o modalitate de amenajare a biroului intr-o camera spatioasa, in special pentru acele persoane care ar putea fi vizitate de clienti, colaboratori sau furnizori.


 
Indiferent ca lucrezi intr-o companie, ori iti amenajezi un birou si lucrezi de acasa, ai dreptul de a-l personaliza, insa ai grija sa nu iti distraga atentia de sarcinile zilnice.



Sursa 
 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016