Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noile functii Facebook pentru paginile de brand

Tags: facebook, postari promovate, postari programate, functii noi, pagina de brand

Daca administrezi o pagina de brand pe Facebook, ar trebui sa fi la curent cu cele mai noi functii introduse, care au scopul de a-ti usura munca.
Rolurile administrative
Acum poti desemna roluri administrative persoanelor care te ajuta sa administrezi pagina de brand. Exista cinci roluri diferite: manager, realizator de continut, moderator, advertiser si analist. Pentru a desemna aceste roluri, trebuie doar sa te loghezi in contul de Facebook, sa accesezi pagina pe care o administrezi, sa dai click pe tab-ul Editeaza pagina din Panoul de administrare, aflat in partea superioara a paginii, iar apoi sa dai click pe Admin Roles.
 
Postarile programate
Poti programa ca postarile sa fie afisate la o data ulterioara folosind optiunea de distribuire. Pana acum, puteai programa o anumita postare doar prin intermediul anumitor aplicatii terte. Acum, tot ce trebuie sa faci este dai click pe simbolul ceasului si sa alegi ora si data la care doresti sa fie afisata postarea. Poti posta o actualizare de stare, o fotografie sau un clip video cu pana la sase luni in avans.
 
Postarile promovate
Acum ai optiunea sa promovezi o postare astfel incat aceasta sa apara si in News Feed-urile altor utilizatori care nu au dat Like paginii tale si la care nu ai fi avut acces in mod normal. Prietenii fanilor tai care au interactionat cu o postare promovata vor vedea informatiile respective in propriul news feed. Postarile promovate costa diferit, in functie de numarul de fani.
 
Pentru a putea promova o postare, pagina ta trebuie sa aiba cel putin 400 de fani. Pentru a promova o postare, trebuie sa dai click pe butonul Promote. Ti se va cere sa alegi o suma si metoda de plata.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016