Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Paseistii Facebook mai au o sansa: Cum sa-ti refaci vechea interfata

Tags: facebook, vechiul facebook, google chrome, facebook classic, f.b. purity

Facebook se apropie cu pasi repezi de un miliard de utilizatori si se da peste cap sa se reinventeze tot timpul. Numai ca exista multi fani care sunt nemultumiti de schimbarile propuse, mai ales ca din ce in ce mai putine se dovedesc amuzante sau utile, multe complicandu-ne experienta online. Va deranjeaza noul Ticker? Vreti inapoi butonul de comment pentru a nu mai posta comentarii cand dati enter din greseala? Exista solutii, scrie playtech.ro.
 
1. Reveniti la vechiul feed de stiri si ascundeti noul Ticker cu Facebook Classic
Cunoasteti, desigur, News Ticker-ul din bara din dreapta unde Fcebook afiseaza activitatea prietenilor nostri. Daca nu va place, Facebook Classic este cea mai buna solutie. Acest Add on a fost creat pentru Chrome de Michael Donohoe si poate fi activat/ dezactivat in orice moment.
 
In cazul in care lucrati cu Mozilla Firefox, add-on-ul este intitulat Facebook Ticker Remover face acelasi lucru ca cel de la punctul 1.
 
3. Va e dor de vechea interfata de vizualizare a fotografiilor? Aveti la dispozitie Revert FB Photo Viewer
Dupa cum stiti, pozele apar acum intr-o fereastra de tip pop-up care se poate incarca mai greu. Daca vreti sa dispuneti de vechea forma de vizualizare a instantaneelor, aveti la dispozitie extensia de mai sus creata de Steve Gilbertson pentru Chrome.
 
4. Facebook Photo Theater Killer este solutia pentru Firefox
Numele aplicatiei disponibile in Mozilla Firefox pentru a readuce vechea forma de vizualizare a pozelor este unul sugestiv, deoarece noua interfata se numeste Photo Theater.
 
5. Recastigati butonul "Comment" cu Facebook Comment Fixer
Nu se poate sa nu vi se intamplat sa publicati o postare nefinalizata, din cauza ca tasta enter nu va duce pe un rand nou, ci publica direct comentariul. Nu exista alta solutie de evadare decat vechiul buton "Comment", disponibil prin instalarea add-on-ului Facebook Comment Fixer creat de Matt Kruse pentru Google Chrome. 
 
6. Solutia pentru Firefox este F.B. Purity
Daca vreti un Facebook mai curat, sa scapati de reclame, mesaje de la aplicatii, suggestion box si multe altele sau vreti sa nu va mai apara in News Feed toate mesajele inutile de genul X-ulescu s-a imprietenit cu mii de persoane sau si-a schimbat poza la avatar, exista o solutie: F.B. Purity. Extensie compatibila cu Chrome, Mozilla, Safari si Opera. 

via playtech.ro
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016