Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Raspunsul Facebook la studiul Universitatii Princeton care anunta declinul retelei

Tags: princeton, facebook, mike develin, cercetare, declinul retelei, utilizatori

Saptamana trecuta, Universitatea Princeton a publicat un studiu in care arata ca pana in 2017, reteaua de socializare isi va fi pierdut aproximativ 80% dintre utilizatori.

Raspunsul din partea Facebook nu a intarziat sa apara printr-un text amuzant scris de Mike Develin, analist date, si preluat de Tech Crunch.

Acesta isi exprima astfel ingrijorarea fata de viitorul Universitatii Princeton care a publicat raportul privind declinul Facebook ghidandu-se dupa cautarile utilizatorilor in online. Develin a amintit ca mai bine de jumatate din traficul de pe Facebook din acest moment se face prin accesarea aplicatiilor instalate pe dispozitivele mobile, astfel ca nu se poate face un raport doar pe baza cautarilor din motoarele de cautare.

Ironizand in continuare studiul facut de Princeton, Mike Develin anunta ca din 2009, procentajul lucrarilor Princeton in publicatii a scazut dramatic. De asemenea, si cautarile in Google Trends indica un interes scazut, mentioneaza acelasi text.

Asa se face ca, potrivit aceluiasi algoritm folosit de Princeton, universitatea ar trebui sa ramana numai cu jumatate din studentii actuali pana in 2018, urmand ca in 2021 sa nu mai aiba deloc studenti.

Viitoarele generatii doar isi vor aminti de ceea ce va fi fost candva universitatea. In aceeasi nota umoristica, Mike Develin isi exprima ingrijorarea legata si de soarta planetei, daca ar fi sa se ia dupa Google Trends.

Cautarile pentru cuvantul "aer" au scazut continuu in ultima perioada astfel ca planeta ar trebui sa ramana fara aer pana in 2060.

In nota de subsol, acesta a tinut sa precizeze urmatoarele: "Nu credem cu adevarat ca Princeton sau aerul din lume vor disparea prea curand. Iubim Princetonul (si aerul). Ca analisti de date, am vrut sa  va reamintim intr-un mod amuzant ca nu toate cercetarile sunt facute in mod egal si ca unele metode de analiza duc la niste concluzii nebunesti".
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016