Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi pentru cresterea vizibilitatii pe Twitter

Tags: twitter, cresterea vizibilitatii online, tweets, mesaje postate

Conform unui studiu recent realizat de cercetatorii americani si citat de The Telegraph, aproximativ 130 de milioane de tweet-uri postate zilnic nu merita a fi citite. Acest lucru inseamna ca doar aproximativ o treime din toate mesajele postate pe Twitter prezinta interes pentru utilizatori, restul fiind trecute cu vederea sau uitate instantaneu.
Care este motivul pentru care majoritatea tweet-urilor ori sunt ignorate, ori ii enerveaza pe ceilalti? Iata cateva sfaturi utile pentru a evita postarile inutile:
 
1. Postati doar vesti/stiri de ultima ora – informatiile postate pe Twitter se “invechesc” extrem de rapid, mediul virtual fiind foarte dinamic, din acest motiv este important sa nu repetati link-uri postate anterior de mai multe persoane.
 
2. Contribuiti activ la stirile postate – in loc sa va rezumati la comentarii, adaugati propriile opinii sau precizati informatii noi, altfel nu are rost sa va mai obositi sa postati ceva.
 
3. Rezumati-va la 140 de caractere – utilizatorii Twitter nu apreciaza tweet-urile prea lungi, prin urmare trebuie sa postati mesaje scurte si la obiect.
 
4. Nu folositi Twitter pentru a va preciza locatia prezenta – majoritatea utilizatorilor Twitter nu sunt interesati sa afle unde se afla ceilalti la un moment dat. In plus, functia de check-in Foursquare poate fi chiar periculoasa, permitand altora sa va monitorizeze in timp real.
 
5. Nu va plangeti – ideile negative si nemultumirile nu sunt placute deloc de ceilalti utilizatori, asa ca nu postati mesaje inutile atunci cand sunteti deprimat sau trist.
 
6. Nu folositi #hashtag-uri sau abrevieri in mod excesiv – acestea devin plictisitoare si enervante pentru ceilalti utilizatori, acestia fiind mai putin dispusi sa va urmareasca in continuare.
 
7. Nu postati pur si simplu link-uri catre imagini sau bloguri – oferiti-le utilizatorilor motive pentru care ar trebui sa dea click pe un anumit link, spunandu-va parerea personala sau oferind cateva informatii cheie legate de link-ul respectiv. Astfel, ceilalti vor fi mai curiosi sa afle mai multe detalii.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016