Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Site-ul care te plateste sa fii prietenul cuiva

Tags: rent-a-friend, prietenie, site de prieteni

Cum ti-ar placea sa fii platit doar pentru a petrece timp cu altcineva? Sa mergeti impreuna la restaurant, la cursuri, la cumparaturi – in alte cuvinte, sa faceti toate lucrurile pe care le faci in mod normal alaturi de prieteni. Ei bine, exista un site specializat chiar in asa ceva: Rent-a-Friend.com.
Rent-a-Friend nu este un site de dating online, ci unul care promoveaza prietenia si amicitia. Fiecare utilizator poate accepta sau refuza orice cerere care ii este adresata. Ce fel de oameni platesc pentru a avea prieteni? Iata cateva exemple:
 
- persoane care calatoresc in alt oras sau alta tara si doresc sa angajeze un localnic care sa le fie ghid pe durata calatoriei.
- persoane care doresc sa cunoasca oameni de alte religii
- persoane care doresc sa fie insotite de cineva cand merg la cinematograf sau la restaurant
- persoane care au un bilet in plus la un eveniment sportiv si nu vor sa mearga singure
- persoane care vor sa invete o noua limba sau sa dezvolte o noua aptitudine
- persoane care vor un insotitor la sala de forta pentru a-i motiva in timpul exercitiilor
- persoane care vor sfaturi personale insa nu indraznesc sa apeleze la prietenii apropiati, de teama de a nu fi judecati sau din alte motive.
 
Cat costa o astfel de prietenie, va intrebati? Pretul este negociabil si se stabileste intre cele doua persoane, insa tariful incepe de la aproximativ 10 dolari pe ora si poate ajunge pana la 50 de dolari pe ora.
 
Poti gasi astfel de „prieteni” in intreaga lume, trebuie doar sa introduci numele tarii sau codul postal si vei putea viziona toate profilurile persoanelor din acea zona. Pentru a te inscrie pe site, trebuie sa iti alegi o poza de profil, sa te descrii in cateva cuvinte si sa astepti sa fii contactat. Unii „prieteni” ajung sa castige considerabil, chiar si peste 1.000 de dolari pe ora.
 
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016