Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Social media te ajuta sa te angajezi: Exemple de CV-uri creative

Tags: social media, job, cv-uri creative, social media manager, facebook, angajare

Ca florile primavara, asa apar noi oferte de job-uri pe social media, in domenii variate, caci companii de toate marimile incearca sa-si creeze si sa-si dezvolte armatele online.
Campaniile de un succes rasunator, cum ar fi cele de la Old Spice, Google Chrome si Starbucks, inspira si incita, astfel ca "social media manager" este o meserie la moda.
 
Daca esti in cautarea unui post de online project manager, reprezentant relatii publice, om de marketing sau orice alta functie din aceasta zona, uita-te la CV-urile de mai jos, pentru a te inspira. Acesti oameni au avut curajul sa foloseasca tactici creative pentru a-si promova abilitatile.
 
1. Poarta-ti CV-ul pe chip!
 
La o prima privire, CV-ul lui Victor Petit arata ca unul obisnuit, dar, odata intoarsa pagina, aparea chipul lui tinand in gura un cod QR. La scanarea codului, apare un videoclip in care Victor se prezinta.
 

 
2. Pune-te in vanzare! La propriu.
 
Shopify, o platforma de ecommerce, spune ca cel mai bun CV pe care l-a primit este acesta, al lui Mike Freeman care candida pentru un post in departamentul de marketing.
 
"A creat un magazin online, folosind modelul Shopify, unde poti sa citesti despre experienta lui etc. si partea comerciala consta in faptul ca poti sa cumperi un interviu pentru pretul de 0,00 dolari", spune Mark Hayes, managerul magazinului. "Da, a luat slujba".



 
3. Foloseste-ti influenta pe Facebook.
 
Henry O’Loughlin s-a folosit de Facebook pentru a-si prezenta "CV-ul social", incluzand un filmulet care descrie modul in care se poate face navigarea pentru a-i citi datele pe Facebook.
 
"Lucrez cu companii mici pe social media, asa ca demonstrez, prin acest CV, cate instrumente exista si cum pot fi ele utilizate fara a avea un buget de publicitate".



 
4. Adauga o nota de personalitate CV-ului tiparit.
 
Este greu sa-ti iei ochii de la CV-ul lui Katie Brigg, care nu ezita sa-si prezinte hamsterul pe nume Belafonte. 
 
"Mi-am dorit ca primul lucru pe care-l observa oamenii sa fie ceva distractiv, dar CV-ul de angajare sa aiba in vedere si partea serioasa, cea referitoare la afaceri", spune Briggs. "In orice domeniu creativ, cred ca este important ca CV-ul sa arate si care este etica pe care o aplici la locul de munca. Nu ar trebui sa arate fortat. Dar trebuie sa dea impresia ca ati muncit la el, ca un indicator al dedicarii si entuziasmului ce va caracterizeaza".
 
Briggs spune ca nu a fost niciodata refuzata cu acest CV.



 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016