Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 4 cele mai influente personalitati de pe Facebook

Tags: persoane influente, influentatori pe facebook, barak obama, mike huckabee

Domeniul Social Media a devenit unul foarte important pentru fiecare dintre noi. Mai mult decat atat, cu ajutorul retelelor de socializare este mult mai usor sa te faci auzit si cunoscut printre ceilalti.
Publicitatea prin intermediu retelelor de socializare precum Facebook sau Twitter a devenit mult mai productiva decat cea facuta la TV sau radio. In ziua de astazi, persoanele publice obisnuiesc sa tina legatura cu fanii sau pur si simplu cu oamenii obisnuiti prin intermediul fenomenului social media.

Totul se intampla foarte repede, astfel incat nu trebuie sa mai astepti saptamani pentru ca vedeta ta preferata sau personalitatea pe care o admiri sa iti primeasca scrisoarea si sa iti raspunda. Astazi tot ceea ce trebuie sa faci pentru a intra in legatura cu cei pe care ii admiri si nu numai este sa intri pe conturile lor de Faceebok.
 
Iata patru dintre cele mai influente personalitati de pe Facebook:
 
1. Barak Obama
 
Pentru presedintele Statelor Unite ale Americii, anul 2012 a fost unul dificil, avand in vedere faptul ca a pus bazele unei campanii suficient de puternice, astfel incat sa isi castige cel de-al doilea mandat. La fel ca si in anul 2008, Barak Obama a folosit multe retele de socializare precum Facebook, Twitter, Tumblr si chiar Reddit unde si-a creat o sectiune in care cetatenii il puteau intreba orice. Aceasta sectiune a inregistrat un real succes, atat in 2008 cat si anul trecut. Se pare ca pagina personala de pe Facebook a lui Barak Obama are mai mult de 34 de milioane de aprecieri.
 
2. Dumnezeu
 
Iata un lucru la care nimeni nu s-ar fi putut gandi niciodata: cel mai important nume de pe Facebook nu este Eminem si nici fotbalistul de succes Cristiano Ronaldo, ci Iisus. Multe branduri folosesc divinitatea pentru a atrage cat mai multi utilizatori. Mai mult decat atat, pe Facebook exista pagini cu orientare religioasa, precum Jesus Daily si GodVine care inregistreaza un trafic destul de mare in fiecare zi. De asemnea, se pare ca paginile au un numar de 5.362.774, respectiv 3.185.519 de persoane care le apreciaza  si le acceseaza zilnic.
 
3. Mike Huckabee
 
Mike Huckabee poate ca nu are nici macar un milion de like-uri pe Facebook, insa este una dintre cele mai importante persoalitati de pe reteaua de socializare. Guvernatorul din Arkansas si producatorul de televiziune este unul dintre cei mai apreciati oameni din Statele Unite ale Americii. Se pare ca Mike este celebru pentru sfaturile si criticile pe care le ofera antrprenorilor tineri care vor sa isi deschida o afacere pe cont propriu, iar lumea il apreciaza si il trateaza ca pe un mentor pe site-urile de socializare.
 
4. Party people
 
Poate fi greu de crezut, insa orice eveniment creat pe Facebook sau orice alta retea de socializare poate deveni viral. In anul 2012, intr-un oras din Germania, aproximativ 1000 de peroane au aparut la petrecerea unei tinere de doar 16 ani din cauza unei greseli pe care aceasta a facut-o pe Facebook. Se pare ca atunci cand a fost creat evenimentul tanara a uitat sa mentioneze faptul ca petrecerea este privata . Evenimentul a devenit viral prin simplul fapt ca mai bine de 23.000 de persoane au fost invitate, iar 2.500 dintre acestea au decis sa participe la acest eveniment.

 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016