Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top fani pe Twitter. Ghici cine are peste 16 milioane de fani?

Tags: social media, top fani twitter, vedete twitter, justin bieber twitter, twitter marketing

Suprematia pe Twitter atunci cand vine vorba de numarul de fani pare sa fie o competitie destul de importanta pentru vedete, cu precadere pentru una dintre ele.
Un top gazduit de Twitaholic.com arata ca unele dintre vedete (sau oamenii platiti special ca sa se ocupe de retea) posteaza frecvent mesaje pe Twitter. Exista insa si situatii in care twit-urile nu mai contenesc si par sa fie singura activitate zilnica a vedetei. Vorbim despre Justin Bieber, aflat pe locul al doilea in topul fanilor de pe Twitter. Cele 12.537 de twit-uri trimise in cele 33 de luni care s-au scurs de la crearea contului spun un singur lucru: JB vrea sa fie pe primul loc.
 
Trebuie sa marturisesc ca la inceput am crezut ca e vorba de 1,5 milioane de fani, dar am realizat ulterior ca ma inselam si ca, intr-adevar, o tara cu numele Bieber si cu 16 milioane de oameni pare in aceste conditii usor de realizat. Cei 15.404.373 fani nu ii sunt insa de ajuns starului mai ales ca locul 1 este ocupat de Lady Gaga cu 16.938.685 fani si cu numai 1.168 de twit-uri.
 
Pe locul al treilea se afla Katy Perry cu 12.895.407 fani. In mod cert, vedetele acorda o importanta deosebita acestei retele. Nici nu e greu de inteles de ce daca ne gandim ca e suficient sa mentionezi un produs folosit sau recomandat pentru ca peste 15 milioane de oameni sa dea buzna in magazine in urmatoarele secunde si sa il cumpere.
 
Marketing prin social media? Stim ca functioneaza. E drept ca intr-o lume in care CNN Breaking News se afla pe locul al 24-lea in acelasi top, dupa Chris Brown si Pink.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016