Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 modalitati prin care poti fi angajat in 2013

Tags: abilitatile angajatilor, gandirea critica, decizii importante

Anul 2012 nu a fost unul foarte bun pentru cariera ta profesionala? Nu este nici o problema, anul care urmeaza poate reprezenta o noua sansa pentru tine si cariera ta.
Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti reanalizezi strategia pe care o adopti in momentul in care te afli in fata unui intervievator pentru un posibil loc de munca. Este vital sa iti creezi un CV foarte bun care sa te ajute si sa te faca sa pari interesant din punctul de vedere al celui care detine compania la care tu ai vrea sa te angajezji. Mai mult decat atat, este important sa stii cum sa iti evidentiezi calitatile si aptitudinile pe care le ai, astfel incat sa te pui in valoare cat mai mult in timpul interviurilor de recrutare.
 
Iata cinci sfaturi care te vor ajuta sa te angajezi mult mai usor in anul 2013:
 
1. Gandirea critica
 
Folosindu-ti logica si fiind constient de calitatile pe care le ai iti va fi mult mai usor sa iti canalizezi toate puterile pe gasirea unui nou loc de munca. Mai mult decat atat, daca adopti o gandire critica te vei putea ambitiona sa faci lucruri de care nu te credeai in stare niciodata.
 
2. Complexul de a rezolva orice problema
 
Dezvolta-ti o anumita strategie pentru a rezolva orice problema intampini. Incearca sa nu lasi nimic nerezolvat in urma ta, deoarece daca vei lasa mici amanunte nerezolvate la vremea lor iti va fi din ce in ce mai greu sa avansezi in cariera. Incearca sa fii cat mai prezent in costruirea carierei tale si nu apela la ajutorul celorlalti decat in cazuri de urgenta, deoarece daca vei actiona altfel iti va veni mult mai greu mai tarziu.
 
3. Ia decizii importante
 
Este esential sa stii de la inceput care sunt lucrurile pe care trebuie sa te axezi atunci cand vrei sa incepi o cariera. Nu lupta pe mai multe fronturi. Alege-ti un domeniu, incearca sa devii cat mai bun in aceasta bransa, astfel incat atunci cand te prezinti la un interviu sa devii singura optiune a angajatorului.
 
4. Asculta
 
Este important sa tii cont de parerea celor din jur. Intreaba-i pe cei pe care ii ai in preajma ce trebuie sa faci atunci cand nu esti sigur de un anumit lucru, insa ai grija sa nu cazi in extrema cealalta, astfel incat sa ajungi sa iti faca cei din jur treaba doar pentru ca tu te simti nesigur. 
 
5. Tehnologie
 
Pentru a fi la curent cu orice amanunt legat de domeniul in care alegi sa lucrezi trebuie sa fii conectat cu cei din jur. Si cum altfel poti face acest lucru daca nu pe Internet? Tot ceea ce iti trebuie este un calculator, un telefon sau o tableta si o conexiune la Internet. Mai mult decat atat, astazi este foarte usor sa iti creezi un cont pe Facebook sau Twitter pentru a intra in legatura cu toate persoanele de care ai nevoie pentru cariera ta.

 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016