Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 obiceiuri care te pot ruina

Tags: obiceiuri, ruina, faliment, casatorie, financiar, viitor, esec

Una dintre cele mai interesante atractii din San Francisco este podul Golden Gate, care pur si simplu iti taie respiratia atunci cand il privesti. De asemenea, in apropierea podului se afla si Battery Spencer. Pare ironic, insa aceasta zona este extrem de populara pentru sinuciderile care au loc acolo.
Mai mult de 1300 de persoane au sarit de pe podul Golden Gate inca din 1937, anul in care acesta a fost construit. Cu toate ca multi oameni nu ar considera sinuciderea o optiune pentru nici o problema, exista din ce in ce mai multe persoane care aleg sa se "sinucida involuntar" din punct de vedere financiar in fiecare zi.


Iata cinci alegeri care te pot duce la o "sinucidere financiara" garantata:


1)  Alegi sa faci copii prea devreme

Nimic nu este mai nimicitor pentru viitorul financiar al unei persoane decat sa aiba copii cand ea insasi este inca un copil. Cresterea unui copil implica o investitie majora. Aceasta investitie nu este doar una de ordin material, ci implica si timp. Din pacate, atunci cand nu sunt resurse totul devine din ce in ce mai greu deoarece in acel moment este foarte greu sa iti gasesti o slujba sau sa iti deschizi o afacere proprie.


2)  Depinzi de altii din punct de vedere financiar

Suntem sfatuiti in mod constant sa nu hranim ursii, veveritele sau alte animale salbatice pentru a le impiedica sa devina dependete de "subventii". O situatie asemanatoare se regaseste si la oameni, fiind foarte greu sa ai o independenta financiara atat timp cat esti dependent de asistenta guvernamentala, de familie sau de prieteni.


3)  Esuezi atunci cand iti faci planuri pentru viitor

Se pare ca tinerii au mai mult timp decat bani. De aceea oamenii pun bani deoparte atunci cand se apropie de batranete. Bineinteles, atunci cand vor avea o suma de bani consistenta vor fi prea in varsta pentru a mai putea face ceea ce planuiau cand erau tineri. Se poate spune ca a esua in planuire este acelasi lucru cu a-ti planui esecul.


4)  Te casatoresti cu persoana nepotrivita

Alegerea persoanei cu care te casatoresti este una din cele mai importante decizii ale vietii unui om. Aminteste-ti: casatoria este un contract financiar. Este intotdeauna o propunere financiara periculoasa. Exista foarte multi oameni responsabili care au ajuns in faliment dupa ce s-au casatorit cu o persoana nedisciplinata din punct de vedere financiar.


5)  Alegi sa te muti intr-un loc nepotrivit

Cu toate ca nu foarte multi oameni realizeaza, ceea ce te duce la faliment este chiar locul in care locuiesti. Este adevarat ca de cele mai multe ori nu avem de ales din acest punct de vedere. Cu toate acestea, este important sa fim constienti de costurile pe care le implica locuirea intr-un cartier rezidential dar si de cele pe care le implica supravietuirea intr-un cartier rau famat.



Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016