Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Asa arata biroul unui designer de moda de succes

Tags: antreprenor de succes, designer moda, scoala massana, carolina iriarte, genti iriarte, barri gotic

Barcelona a fost intotdeauna un oras recunoscut pentru stilul artistic si cultural dezvoltat si pentru stilul de viata original al locuitorilor.
Acest oras reprezinta o bogata sursa de inspiratie pentru artisti, care sunt atrasi de posibilitatile de dezvoltare si sfarsesc prin a se stabili acolo si a-si porni propriile afaceri. Acesta este si cazul unui designer de moda si antreprenor in acelasi timp, Carolina Iriarte care si-a pus pe picioare in Barcelona buticul numit Barri Gotic&El Born.

Carolina a ajuns pentru prima data in Barcelona in anul 2006, pentru a participa la cursurile scolii Massana, unde a studiat arta. Fiind pasionata de  moda, a decis sa inceapa sa isi creeze singura propria colectie de genti. Nici nu se gandea pe vremea aceea ca munca ei va fi recunoscuta la nivel international si apreciata atat de femei, cat si de barbati din lumea intreaga.

Showroom-ul Carolinei, amplasat chiar in centrul orasului Barcelona, si-a deschis portile pentru foarte multi clienti, carora le creeaza genti, serviete si alte accesorii personalizate.

Tanara antreprenoare spune ca spatiul in care si-a amenajat atelierul este cel mai important pentru dezvoltarea afacerii sale, pe care l-a decorat astfel incat sa creeze o atmosfera eleganta prin simplitate, lumina si elemente clasice.

Iata cum arata biroul unui antreprenor de succes:
















sursa foto: www.freundevonfreunden.com


   
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016