Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campanii de marketing viral renumite

Tags: marketing viral, marca, publicitate, ronaldinho

Marketing-ul viral este o modalitate excelenta de a genera multa atentie in jurul unei marci, fie ca vorbim de campanii online, fie offline. Daca aruncam o privire in trecut, exista cateva campanii de acest tip care merita sa intre in topul celor mai renunite.
1. Ronaldinho: Touch of Gold (Nike)
 
Fara urma de indoiala, aceasta reclama este o lovitura de maestru, cu un maestru in rolul principal. Ronaldinho primeste o pereche de ghete Nike si pe urma... e timpul pentru magie. Peste doua minute suntem martorii unui talent de manipulare a mingii cum nu a vazut... netul. Videoclipul a fost vizionat, pe Youtube, de peste 23 de milioane de persoane. Geniu pur.
 
2. My Heart Will Go On (Free Macbook Air)
 
Acest videoclip nu este deosebit neaparat datorita cantecului sau a imaginilor (preluate din filmul "Titanic"), ci a faptului ca cel care l-a incarcat a facut-o doar pentru a promova o afacere colaterala. Cati dintre cei peste 21 de milioane de privitori au dat oare clic pe link-ul afiliare?

3. Reclama cu gorila (Cadbury’s)
 
Publicitatea buna socheaza, inspira, te face sclavul ei. Milioane de oameni sunt de acord cu aceasta afirmatie, mai ales dupa ca au vazut filmuletul cu gorila-baterist. Reclama la ciocolata. Superb!

 
Autor: Alina Negrutiu



Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016