Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum afli daca te-ai multumit cu mai putin

Tags: multumire, fericire, dezvoltare personala, evadare, viata, nemultumiri

Nu te multumi cu mai putin, ne-a spus Steve Jobs. Este dificil sa iti dai seama daca te-ai multumit cu mai putin in viata. Urmatoarele cinci semne te vor ajuta sa depistezi daca si tu te-ai multumit cu mai putin decat ar fi trebuit: la munca, in relatie sau intr-un alt aspect al vietii tale.
1. De-abia astepti sa treaca timpul mai repede
Astepti cu nerabdare pauza de masa? Sfarsitul programului? Week-end-ul? Acesta este un semn clar al faptului ca esti plictisit de situatia actuala. Atunci cand iti place ceea ce faci, nu iti doresti ca timpul sa treaca mai repede. Mai degraba iti doresti sa ai mai mult timp la dispozitie pentru a face tot ce iti propui.
 
2. Visezi la o viata complet diferita
Atunci cand te lasi purtat de ganduri, ajungi sa iti imaginezi o viata complet diferita de cea din prezent? De cele mai multe ori, gandurile noastre subconstiente releva de fapt ce ne dorim cu adevarat.
 
3. Iti este greu sa te trezesti in fiecare dimineata
Daca iti urmezi visele, atunci in fiecare dimineata ar trebui sa te trezesti plin de energie, planificandu-ti cu entuziasm activitatile din ziua respectiva. Daca tot ce iti doresti dimineata este sa te intorci inapoi la somn, este foarte posibil sa te multumesti cu mai putin si sa nu iti dezvolti intregul potential.
 
4. Esti deseori invidios pe altii
Te trezesti de multe ori ca ii invidiezi pe ceilalti pentru ceea ce au realizat? Nu e nimic rau in faptul ca iti doresti mai mult de la viata, insa, atunci cand iti dai seama ca ti-ai dori sa traiesti viata altcuiva, inseamna ca nu esti multumit deloc cu viata ta.
 
5. Simti in mod constant nevoia sa evadezi
Alcool, droguri, jocuri video, televizor, filme. Multi oameni recurg la astfel de metode de evadare. Daca iti dai seama ca iti ocupi prea mult timp cu astfel de activitati, inseamna ca incerci sa evadezi.
 
Chiar daca simti ca nu esti multumit de viata ta insa nu stii exact incotro sa te indrepti si ce iti doresti de la viata, important este sa continui sa cauti, pana vei gasi exact lucrul de care ai nevoie.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016