Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa economisesti bani in fiecare zi

Tags: micul dejun, unica folosinta, mancare la pachet

Ai impresia ca salariul tau este prea mic sau ai realizat ca ai depasit orice limita a cumparaturilor? Incearca sa renunti la cateva achizitii si sa nu mai cheltui banii pe lucruri nefolositoare.
Cei mai multi oameni muncesc din greu pentru a-si putea cumpara produsele de care sunt dependenti cum ar fi cafea, tigari, haine, pantofi sau accesorii.

Iata cum poti sa economisesti bani:

1. Fa-ti cafeaua acasa sau bea cafeaua gratuita de la munca

Daca obisnuiesti sa iti cumperi o cafea in  fiecare zi pe drum spre serviciu, gandeste-te ca vei economisi cativa bani daca o vei prepara singur la tine acasa si o vei bea in masina, in drum spre serviciu.  

2. Mananca micul dejun acasa, inainte de a pleca de la serviciu

Pentru a nu te opri din lucru in jurul orei 11:00 pentru ca simti nevoia sa mananci ceva, este indicat sa iti prepari acasa o omleta sau un sandvis sanatos.

3. Ia-ti mancare la pachet

Pentru a economisi banii pe care ii cheltui in fiecare zi cand iti comanzi ceva de mancare la serviciu, iti poti aduce un pachet de acasa. Fie ca iti faci o salata, un sandvis sau un bol cu paste, cu siguranta te vei satura si nu vei mai cheltui nici bani.

4. Nu mai investi in biroul tau

Nu vei lucra o viata intreaga in acea companie, asa ca ce rost are sa te apuci sa schimbi draperiile pentru ca cele vechi te deprima, sau sa cumperi covorase, tablouri sau alte elemente de decor din banii tai?

5. Nu-ti mai cumpara haine

Hainele nu sunt de unica folosinta, le poti spala si purta din nou, asa ca nu este necesar sa iti cumperi articole vestimentare in fiecare zi.

6. Renunta la fumat

Daca vei renunta la fumat poti economisi suficient de multi bani si in plus nu iti vei mai face griji nici pentru sanatatea ta.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016