Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa gasesti oameni in lumea larga

Tags: cautare pe internet, gasire oameni pe internet, facebook, retele de socializare

Lumea pare un loc imens, dar Internetul te poate ajuta sa te conectezi cu persoane din alte state. Motoarele de cautare acopera multe informatii despre persoana pe care vrei s-o gasesti, iar retelele de socializare au milioane de utilizatori printre care poate fi si aceasta. Daca insa are un nume comun, lucrurile se mai complica si e nevoie de mai multa ingeniozitate.
1. Strange toate datele pe care le poti afla despre persoana pe care vrei s-o gasesti. Este important sa faci asta daca tinta ta are un nume des intalnit. Detalii ca varsta, locul de bastina, de munca sau studiile iti imbunatatesc rezultatele cautarii.

2. Da search pe web. Un motor de cautare produce rezultate daca persoana cautata are o oarecare notorietate, daca a publicat carti sau are un site sau blog personal. Exista si site-uri special create pentru a cauta persoane, asta daca ai o adresa sau un numar de telefon, pentru a putea reduce criteriile de cautare.

3. Fa-ti cont pe o retea de socializare cum este Facebook. Iata un inceput de drum bun. Daca nu reusesti nici asa, vezi daca sunt retele mai nisate, pe regiune, pe religie sau etnie. Odata ce te inregistrezi, foloseste optiunile de cautare avansata care te lasa sa aplici filtre pentru rezultate specifice. Daca gasesti persoana respectiva, ii poti trimite un mesaj.

4. Intra pe site-urile profesionale, daca stii organizatia sau afacerea in care este implicata persoana cautata si poate vei reusi sa intri in contact cu ea sunand-o la birou. Daca nu gasesti un numar de telefon sau o pagina de start, cauta pe LinkedIn al carui scop principal este sa te ajute sa-ti creezi retele profesionale.
 
5. Vorbeste cu prieteni si cunostinte comune. Poate nu ai mai pastrat legatura cu persoana cautata, dar asta nu inseamna ca altii nu au facut-o.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.29 din 5 - 7 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016