Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ideile bune nu sunt suficiente

Tags: arta sincronizarii, oameni de afaceri, afaceri de succes

Majoritatea antreprenorilor au idei bune, insa cu toate acestea, companiile lor dau faliment. Din acest motiv iti voi prezenta patru reguli pentru a transforma ideile tale in afaceri viabile.
Atunci cand pui bazele propriei companii este foarte simplu sa uiti ca la fiecare antreprenor de succes se mai adauga o suta care au incercat sau au esuat. Potrivit unui studiu realizat recent la Harvard Business School, mai bine de trei sferturi dintre cei care s-au aventurat sa isi cladeasca o afacere nu au returnat capitalul investitorilor.
 
Asadar, cum te asiguri ca vei deveni unul dintre antreprenorii castigatori? Daca vrei sa fii in top, citeste cu atentie urmatoarele reguli:
 
1. Stapaneste arta sincronizarii
 
Un bun antreprenor trebuie sa fie rabdator. Daca astepti momentul potrivit pentru a rezolva o problema vei avea anumite beneficii fata de cei care se avanta fara sa astepte. Trebuie sa  inveti sa "prezici" momentul propice pentru a rezolva problemele companiei tale.
 
2. Trebuie sa intelegi faptul ca nu beneficiezi decat de cateva sanse
 
Nu trebuie sa mergi pe principul ca vei incerca pana vei reusi. Este lesne de inteles ca nu poti avea mereu succes inca de la prima incercare. Mereu va exista o a doua sau o a treia incercare, insa in momentul in care ai dat gres de mai multe ori, ai face bine sa renunti si sa te orientezi spre altceva, deoarece este clar ca acel scop nu il vei bifa prea curand.
 
3. Munceste, munceste, munceste
 
In domeniul afacerilor, cei care nu muncesc indeajuns nu se pot bucura de aceleasi avantaje si beneficii de care se bucura cei care se straduiesc tot timpul. Ca antreprenor mereu trebuie sa ai cate ceva de facut, mereu trebuie sa ai un scop de atins si o victorie de castigat.
 
4. Alege-ti cu grija echipa
 
Un lider nu poate excela de unul singur. Mai mult decat atat, o echipa fara un lider si un lider fara echipa sunt egali cu zero. Trebuie sa fii foarte atent in momentul in care faci selectiile pentru membrii echipei tale. Mai mult decat atat, incearca sa nu incluzi in echipa ta persoane cunoscute, prieteni sau chiar rude, deoarece in acest fel compania ta va avea de suferit. Trebuie sa gasesti oameni care functioneaza dupa acelasi principii ca tine.  

 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016