Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 sfaturi pentru ca articolele tale sa fie citite

Tags: articole online, trafic, site, informatii relevante, credibilitate

Exista numeroase motive pentru care oamenii scriu articole online. Majoritatea o fac cu scopul de a atrage trafic pe site. Putini sunt cei care isi amintesc ca articolele ar trebui sa impresioneze cititorii si sa furnizeze informatii relevante. Chiar daca poti pacali cititorii o data, de doua ori cu continut de proasta calitate, acestia nu vor reveni pe site si iti vei pierde credibilitatea pentru totdeauna.
Vrei sa scrii articole bune, care sa fie citite de cat mai multi oameni si sa cresti in mod real traficul pe site? Iata ce ne sugereaza expertii:
 
1. Scrie despre lucruri care te intereseaza cu adevarat. Articolele sunt mai credibile daca sunt scrise de o persoana cu experienta in domeniul respectiv, care este realmente pasionata. Oamenii isi vor da seama imediat daca ai scris articolul doar cu scopul de a genera trafic, folosind multe cuvinte cheie, sau daca scrii fiindca esti cu adevarat pasionat si bine informat in domeniu.
 
2. Nu scrie articole prea stufoase si evita folosirea cuvintelor prea sofisticate. Cu totii am citit articole din care n-am inteles mai nimic, fiindca erau impanzite de cuvinte pompoase. Nu incerca sa impresionezi cititorii folosind cuvinte sofisticate si exprimari complicate. Nu vei face decat sa ii enervezi. Foloseste si in scris cuvintele pe care le utilizezi in vorbirea curenta. Astfel, articolele vor fi usor de inteles si vor fi mai apreciate.
 
3. Sintetizeaza informatia
Crezi ca se va obosi cineva sa citeasca un paragraf de 10 randuri? In niciun caz. Cel putin nu pe internet. Este indicat sa folosesti liste, numerotari si bullets-uri pentru a permite cititorilor sa gaseasca cu usurinta informatia dorita. Trebuie sa ai in vedere faptul ca majoritatea cititorilor din mediul online nu citesc un articol un totalitate, ci incearca sa gaseasca elementele importante.
 
4. Ofera informatii relevante si utile
Nu obosi si nu enerva cititorul, promitandu-i ceva in titlu, pentru ca apoi sa vorbesti despre altceva in continutul articolului. Incearca sa ii informatii utile. Intreaba-te daca tu ai fi interesat sa citesti pe alt site ceea ce tocmai ai scris. Incearca sa vii mereu cu ceva nou pentru a nu plictisi cititorul.
 
5. Informeaza-te inainte sa scrii
Ia-ti timp pentru a te informa corespunzator inainte sa scrii despre un anumit subiect. Daca nici tu nu stii despre ce scrii, cum te poti astepta ca altcineva sa inteleaga si sa te citeasca in continuare? Cititorii apreciaza continutul de calitate, scris de persoane bine informate.
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016