Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 motive intemeiate pentru a lucra de acasa

Tags: lucru de acasa, munca la domiciliu, motive, probleme personale, mediu de lucru

Datorita tehnologiei din ce in ce mai avansate, poti alege sa iti desfasori munca de acasa sau dintr-un alt loc inedit, chiar de pe plaja, daca asa ai chef. Daca nu esti inca hotarat daca este o idee buna sau nu sa lucrezi de acasa, iti prezentam noi sapte motive de luat in considerare.
1. Economisesti bani
Alegand sa lucrezi din confortul propriei case, vei economisi banii cheltuiti in mod obisnuit pe transport. Iar daca esti antreprenor, vei economisi si mai mult prin faptul ca nu vei mai fi nevoit sa inchiriezi un birou, investind astfel banii in alte domenii, spre exemplu, in marketing si vanzari.
 
2. Economisesti timp
Nu va mai trebui sa pierzi timpul in trafic sau sa te supui aglomeratiei din mijloacele de transport in comun. Vei avea astfel mai mult timp la dispozitie, pe care sa il dedici altor activitati importante.
 
3. Este mult mai comod
Cand lucrezi de acasa, iti alegi singur programul de lucru si iti poti aranja intalnirile dupa bunul plac. Poti sa lucrezi inclusiv la ore mai ciudate. Poate ca esti mai productiv in a doua jumatate a zilei, astfel ca vei lucra mai eficient dupa-amiaza si seara.
 
4. Poti avea grija si de copii
Daca lucrezi de acasa, poti avea grija de copii mult mai usor si economisesti astfel si banii pe care ii cheltuiai pentru angajarea unui babysitter. Iti poti adapta programul de lucru mult mai usor si nu pierzi momente importante din viata copiilor tai.
 
5. Poti fi creativ
Daca te plictisesti uneori sa lucrezi de acasa, ai posibilitatea sa iti alegi un alt loc inedit in care sa-ti desfasori activitatea: intr-o cafenea cocheta sau intr-un parc linistit. Cu cat iesi mai mult in lume si schimbi locatia mai des, cu atat vei fi mai creativ!
 
6. Iti poti rezolva problemele personale
De cate ori a trebuit sa te invoiesti de la serviciu pentru a rezolva o problema personala si sa recuperezi apoi timpul pierdut? Daca lucrezi de acasa, nu va mai fi nevoie sa te invoiesti si vei putea rezolva orice criza domestica sau de ordin personal in timp util.
 
7. Tu iti creezi mediul de lucru
Ai chef sa lucrezi in pijamale? N-ai decat! Daca lucrezi de acasa, nu va mai fi nevoie sa te imbraci elegant sau sa depui un efort suplimentar pentru a te aranja in fiecare zi. Iti poti alege muzica pe care vrei s-o asculti, fotoliul cel mai confortabil si nu vei mai fi deranjat nici de chichotelile colegilor.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.25 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016