Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 moduri de a fi mai fericit chiar acum

Tags: fericire, moduri de a fi fericit, prieteni, viata, dezvoltare personala

Cu totii ne dorim sa fim fericiti sau, cel putin, mai fericiti decat suntem in momentul de fata. Urmatoarele sfaturi te pot ajuta sa descoperi fericirea autentica. Nu uita: tu esti stapan peste viata ta si fericirea ta depinde doar de tine.
1. Asculta muzica preferata. Studiile au demonstrat faptul ca atunci cand asculti muzica preferata, starea de spirit ti se imbunatateste considerabil.
 
2. Vorbeste cu prietenii. Daca vrei sa fii fericit, stabileste relatii sincere cu ceilalti. Contrar asteptarilor, studiile indica faptul ca socializarea ii face mai fericiti atat pe extrovertiti, cat si pe introvertiti.
 
3. Fa ordine. Daca petreci timp intr-un mediu dezordonat, nu vei putea sa fii linistit, nici fericit. Ordinea exterioara contribuie la linistea interioara.
 
4. Fa o fapta buna. Ajuta un prieten sau un strain. Atunci cand faci lucruri bune pentru altii, vei fi chiar tu mai fericit.
 
5. Iesi afara. Daca petreci majoritatea timpului in spatii inchise, nu uita sa iesi afara la aer ori de cate ori ai ocazia. Vei capata energie, iar starea de spirit ti se va imbunatati.
 
6. Zambeste (chiar si fara motiv). Daca alegi sa zambesti cat mai des, cu siguranta vei deveni mai fericit, iar ceilalti te vor percepe ca pe o persoana prietenoasa si vor dori sa stea in preajma ta.
 
7. Petrece timp cu un prieten energic. Studiile indica faptul ca oamenii sunt mai fericiti atunci cand sunt plini de energie. Este important sa dormi suficient, sa faci exercitii fizice si sa te hranesti sanatos, insa, atunci cand nevoie de un remediu rapid, cel mai indicat ar fi sa petreci timp in compania unui prieten energic. Este cunoscut faptul ca oamenii adopta starea de spirit a celor cu care isi petrec timpul. Daca iti vei petrece timpul cu oameni plini de viata, vei capata si tu mai multa pofta de viata.
 
8. Scapa de o sarcina neplacuta. In loc sa amani sa faci sarcinile neplacute, incearca sa scapi de ele cat mai repede posibil. Vei fi mult mai relaxat si fericit dupa ce ai finalizat sarcina respectiva.
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016