Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Biblia Agentilor de Vanzari iti dezvaluie secretele ravnite de toti concurentii tai!

Tags: biblia vanzarilor, biblia agentilor de vanzari, studiu vanzari

Concurenta? Toti ne sunt competitori si cu cat intelegem acest lucru mai rapid, cu atat mai bine. Si daca aveti de gand sa va imbogatiti stand cu mainile'n san, atunci avem vesti groaznice pentru voi: Nu se va intampla!
Nici intr-o mie de ani, ar adauga cei mai bogati oameni ai planetei, oameni care au vandut masini, carti, idei, scenarii, jucarii sau autoturisme de lux.

Ideea  este foarte simpla. Cu totii vindem ceva, fie ca este continut, fie ca este o carte de retete culinare sau poate o trusa de cosmetice. Ideea este sa vinzi cat mai bine si sa iti cresti rata vanzarilor.

Daca nu stiai, iti spunem noi ca timp nu exista din plin. Locul tau de munca este dorit de multi agenti de vanzari. Si daca nu vei avea acea rata de vanzari de care ai nevoie, cum vei asigura conditii optime pentru familia ta.

La urma urmei, tu esti stalpul familiei, alaturi de jumatatea ta, alaturi de parinti si rudele tale. Ai responsabilitatea sa faci totul pentru ei, insa daca educatia ta lasa de dorit, daca nu te specializezi in domeniul tau, daca nu continui investitiile, va fi doar un vis neimplinit.

Va invitam sa cititi, sa va imbogatiti citind, sa faceti bani in mod cinstit, din munca serioasa, din eforturi care sa va rasplateasca!

Poate peste un an, poate peste cinci ani, insa nu veti ramane nerasplatit. Informatiile castigate reprezinta cea mai mare bogatie.

Sa aveti succes in vanzari si studiu placut!


Biblia Vanzarilor poate fi comandata aici >>>
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016