Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele 10 porunci ale marketing-ului afiliat

Tags: marketing afiliat, program de afiliere, marketing online, afiliati, continut site, cele 10 porunci

Marketing-ul afiliat, denumit si marketing bazat pe performanta, face parte din marketing-ul online, concentrandu-se in jurul modelului Cost Per Action. Prin intermediul acestui tip de marketing, un comerciant/publicitar isi rasplateste afiliatii pentru fiecare actiune efectuata pe site.
Iata care sunt cele 10 porunci ale marketing-ului afiliat, conform site-ului Ace Afiliates:

1. Cunoaste-ti audienta
Este esential sa satisfaci nevoile publicului. Afla care este motivul pentru care vizitatorii iti acceseaza site-ul si personalizeaza-ti paginile in functie de nevoile acestora.
 
2. Fii demn de incredere
Clientii pot detecta cu usurinta un site care comercializeaza produse inutile. Creeaza site-uri afiliate cu scopul de a castiga clienti fideli, prin comercializarea de produse utile.
 
3. Ajuta-i pe ceilalti
Creeaza resurse utile. Promoveaza produsele in care crezi si include descrieri sau recenzii ale produselor, pentru a oferi clientilor un motiv in plus pentru care ar trebui sa intre pe site-ul tau.
 
4. Fii sincer
Clientii pot detecta imediat un site necorespunzator, care ofera informatii false. Dezvaluie toate afilierile astfel incat clientii sa nu iti treaca cu vederea site-ul din pura rautate.
 
5. Ai grija ce design folosesti
Este foarte important sa gasesti designul corespunzator site-ului tau. Testeaza mai multe combinatii de produse, reclame, elemente grafice si text, pentru a gasi formula cea mai eficienta.
 
6. Testeaza mai multe programe de afiliere
Fiecare program de afiliere este diferit. Testeaza diverse programe de afiliere si functii aferente pentru a afla ce se potriveste site-ului tau.
 
7. Actualizeaza continutul site-ului
Clientii nu iau in considerare informatiile invechite. Include link-uri catre informatiile actualizate pe toate paginile mai vechi.
 
8. Fii rabdator
Programele cu adevarat profitabile pot necesita o perioada lunga de dezvoltare. Continua sa pastrezi link-urile vechi, creand in acelasi timp altele noi.
 
9. Nu uita sa oferi informatii relevante
Programele de afiliere isi actualizeaza ofertele in mod constant. Ai grija sa nu ramai in urma competitorilor: ofera continut actualizat si relevant.
 
10. Continutul este rege
Clientii iti acceseaza site-ul pentru continutul oferit. Nu iti lasa site-ul pe mana unui program de afiliere indoielnic.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016