Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum cream un site de calitate?

Tags: creare website, seo, site de calitate, vizitatori, motoare de cautare, public tinta

Pentru a putea capta si mentine atentia consumatorilor, un site trebuie sa fie actualizat in mod permanent cu informatii utile, sa fie intuitiv si, nu in ultimul rand, sa fie optimizat pentru motoarele de cautare. Urmatoarele sfaturi va vor ajuta sa puneti bazele unui site de exceptie, care sa atraga cat mai multi vizitatori si sa va aduca profitul scontat.
Website-ul trebuie sa se adreseze clientului ideal
Vizitatorii website-urilor sunt ca niste vanatori. Acestia „vaneaza” informatii de calitate, interesante si actualizate, iar daca nu gasesc astfel de informatii pe site-ul dvs., vor parasi imediat pagina si se vor indrepta catre alte site-uri. De aceea, este extrem de important sa va puneti in locul clientilor potentiali si sa va imaginati ce si-ar dori acestia sa vada si sa afle de pe site-ul dvs.
 
Ce fel de intrebari si-ar putea adresa cu privire la produsele sau serviciile oferite de companie si cum le-ati putea castiga increderea pe termen lung? Doar asa veti castiga noi clienti si veti evita sa va "speriati" clientii potentiali inca nehotarati.
 
Angajarea unui copywriter bun
Continutul este rege, iar calitatea continutul oferit vizitatorilor determina in cele din urma succesul sau esecul site-ului. Greselile de gramatica si de ortografie pot fi fatale pentru un site. Nimeni nu va avea incredere intr-un site care contine multe greseli gramaticale. Prin urmare, este esential sa angajati o persoana priceputa, care sa conceapa materiale de exceptie. Aceasta persoana trebuie sa inteleaga pe deplin care sunt obiectivele companiei, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, si sa creeze continut care sa satisfaca nevoile si cerintele audientei tinta.
 
Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare
Oricat de bun ar fi site-ul, daca nu poate fi gasit cu usurinta de publicul tinta, totul este in zadar. Tehnicile de SEO (Optimizarea pentru motoarele de cautare) se refera la metodele de imbunatatire a site-ului astfel incat acesta sa apara pe primele locuri in rezultatele cautarilor, in functie de anumite cuvinte cheie. Cu cat site-ul este mai optimizat, cu atat va avea un ranking mai bun pe motoarele de cautare.
 
Iata cateva metode simple de optimizare a site-ului pentru a aparea in rezultatele cautarilor publicului tinta:
 
1. Cautati cele mai populare cuvinte cheie folosind Google Adwords Keyword Tool.
 
2. Folositi aceste cuvinte cheie in continutul postat pe site, fara a exagera insa. Nu este recomandat sa folositi aceleasi cuvinte cheie de multe ori in acelasi articol, deoarece veti ingreuna experienta cititorilor si, in plus, site-ul va fi penalizat de Google – ceea ce nu este deloc de dorit.
 
3. Obtineti cat mai multe link-uri catre site-ul dvs. Link-urile provenite de la site-uri terte sunt considerate a fi cea mai buna metoda de optimizare a site-ului pentru motoarele de cautare. Aceste backlink-uri demonstreaza faptul ca site-ul dvs. este de incredere, iar continutul este de calitate. Motoarele de cautare vor fi mai dispuse sa va afiseze printre primele rezultate ale unei cautari.
 
Actualizarea permanenta a continutului
Atat vizitatorii site-ului, cat si motoarele de cautare au nevoie de continut nou, actualizat. Doar asa veti putea construi o audienta, veti creste traficul pe site si va veti construi treptat o reputatie online. Nu uitati sa optimizati in mod continuu experienta utilizatorilor, facilitand navigarea pe site si accesarea rapida a informatiilor.
 
 
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016