Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa nu devii un blogger plictisitor: alege subiectele ca si cum ti-ai alege meniul la pranz

Tags: subiecte blog, sfaturi antreprenori, antreprenori de succes, mentinerea clientilor, atragerea clientilor

Blogger-ul nu este neaparat acea persoana care nu are alte preocupari si isi umple timpul postand diverse lucruri pe internet. Blogger ar trebui sa fie orice om de afaceri care se respecta.
Daca esti un antreprenor de succes sau unul la inceput de drum si nu ai inca un blog, ar trebui sa iti faci unul! Aceasta este cea mai buna metoda de a ajunge la clientii tai printr-un mediu personal si interactiv. Este de asemena calea cea mai usoara prin care iti poti anunta clientii de schimbarile care au loc in afacerea ta, de cele mai bune oferte, de anunturile de angajare sau lansarea unor noi produse pe piata.

Trebuie sa ai grija totusi sa nu devii o persoana plictisitoare, care scrie in fiecare zi despre aceleasi lucrui, insa cu alte cuvinte. Daca ai cazut in capcana si ti-ai plictisit cititorii chiar si o singura data, ai pierdut sansa de a-i castiga sau de a-i mentine clienti fideli.

Trebuie sa te misti rapid si sa prinzi din zbor modalitatile de a atrage noi clienti si de a le scrie exact cum le place lor, pentru ca traim intr-o lume care se misca rapid si lucrurile se schimba inainte sa apuci sa clipesti. De aceea, este important sa investesti in blog-ul tau, pentru ca vei avea doar de castigat. Investitiile in promovarea afacerii tale online nu trebuie niciodata privite ca pe o pierdere de bani, energie sau timp, pentru ca acestea iti vor aduce castig pe alta parte!

Specialistii recomanda antreprenorilor care scriu zilnic pe blog sa se gandeasca la continutul postat ca la alimentele pe care le prefera zilnic. Astfel, oricat de mult iti place sa mananci la pranz pizza cu mozzarela si salam picant, nu poti sa consumi aceste produse in fiecare zi, pentru ca la un moment dat te vei plictisi atat de tare, incat nu vei mai dori sa vezi pizza in fata ochilor! La fel se intampla si cu cititorii tai!

Acestia au nevoie sa mai manance uneori si un desert, alteori fructe sau chiar legume.

Din acest motiv, specialistii in social media au realizat urmatorul infografic culinar, pentru fiecare zi a saptamanii, dupa care sa va ghidati atunci cand va organizati subiectele pe care le veti posta pe blog saptamana urmatoare:



Foto

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016