Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa scrii un e-mail care sa aiba impact

Tags: scrie un e-mail, impact puternic, subiectul e-mail-ului

Te-ai saturat sa tot trimiti e-mail-uri si sa nu primesti niciun raspuns? Te-ai gandit vreodata ca este vina ta si ca mesajele tale nu au un impact puternic asupra celor care le citesc?
Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa trimiti e-mail-uri care sa aiba impact asupra celor care le primesc:
 
1. Subiectul e-mail-ulul
 
Subiectul unui e-mail este piesa de rezistenta. Este aproape mai important decat continutul mesajului tau, pentru ca in functie de subiect, utilizatorii decid daca deschid sau nu un e-mail.
 
2. Intrebarile
 
Dupa ce scrii un mesaj imens, iar la sfarsitul lui pui o intrebare, sansele scad substantial ca cineva sa aiba rabdarea necesara pentru a citi tot textul, inclusiv intrebarea ta. De aceea, este recomandat sa pui intrebarea in primele randuri ale e-mail-ului, iar daca este cazul. sa explici apoi situatia.
 
3. Reaminteste
 
Ai trimis un e-mail la care nu ai primit raspuns, asa ca in cateva ore ai mai trimis inca unul? Este cea mai simpla modalitate de "ruga" pe cineva sa te blocheze sau ca mesajele tale sa ajunga direct in spam. Poti trimite un e-mail de reamintire doar dupa ce trec 2-3 zile dupa ce l-ai trimis pe primul.
 
Cum sa creezi un e-mail care sa aiba un impact puternic:
 
-Pune o singura intrebare
-Scrie texte scurte, de maximum 300 de cuvinte
-Trimite mesajul unei singure persoane nu unui grup
-Foloseste termeni simpli si nu exagera
-Trimite e-mail-uri in zile lucratoare, doar in programul de munca
-Numeroteaza subpunctele atunci cand ai mai multe obiective pe care vrei sa le treci in revista, pentru a-ti face textul mai usor de citit. -Scoate bibliografia si notele de subsol si intreaba doar ce ai de intrebat
-Pune intrebarile importante in primul e-mail

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.64 din 5 - 7 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016