Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Eforturile de networking nu sunt punctul tau forte? Iata de ce si ce poti face!

Tags: eforturi de networking, strategii de networking, strategii networking, networking

Eforturile de networking sunt esentiale daca ne dorim succes in afaceri si chiar si in cariere. Sa nu mai punem la socoteala faptul atunci cand discutam despre networking, discutam despre strategii de marketing care isi dovedesc mereu eficienta, sau aproape mereu ... Cel putin in cazul unora, strategiile de networking dau roade si necesita investitii reduse pentru a fi puse in aplicare.
Haideti sa vedem si care sunt motivele majore care nu ne permit sa valorificam eforturile de networking:

1. Graba strica treaba ... intotdeauna!
Fara exceptie, cel care alearga dupa ceilalti in cadrul unei sesiuni de networking nu va avea nimic de castigat. Nu incercati sa va vindeti produsele, serviciile, ideile si conceptele. Purtati o discutie civilizata, o conversatie relaxata si incercati sa formati o relatie pe care sa o puteti dezvolta pana in punctul in care vanzarea unui produs devine naturala, chiar dorita de catre interlocutorul vostru!

2. Lauda nu miroase a bine. Foarte mult ne enerveaza profesionistii si afaceristii care apar la sesiuni de networking si par sa incerce sa monopolizeze intreaga sala. Se afiseaza cu cele mai noi costume si cu ultima generatie de gadget-uri si lucrurile se complica si mai tare atunci cand incep sa isi ridice in slavi afacerile sau proiectele, planurile si profesionistii cu care lucreaza.

Pe noi ne intereseaza cel mai mult rezultatele concrete si mai ales afaceristii si profesionistii care nu sunt disperati sa atraga atentia, sa primeasca laude, sa starneasca invidia celor din jur. Purtati-va natural, oferiti informatii cu privire la afacerile voastre, insa nu intr-un stil flamboiant, fara exagerari si adjective scoase din dictionarul de neologisme.

3. Nu lucram la jumatate de norma. Prima parte a "afacerii" are loc in cadrul sesiunii de netowrking. A doua parte are loc dupa finalizarea acesteia. Tineti legatura cu persoanele de interes, purtati mai multe discutii, mai intalniti-va si apoi veti reusi sa proiectati o punte solida prin intermediul careia puteti efectua cele mai tari tranzactii!


sursa foto: www.sxc.hu

Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016