Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Serialele pe care le asteptam si in Romania, cat mai repede!

Tags: seriale romania, seriale noi, seriale noi in romania

Serialele reprezinta una dintre cele mai tari forme de terapie pentru multi dintre noi. Desigur, nimeni nu spune ca o carte inteligenta nu este relaxanta, insa uneori vrei doar sa te intinzi in canapea si sa iti urmaresti serialul preferat, cu o cana de ceai alaturi.
Iata si cateva dintre serialele pe care le asteptam cat mai rapid si in Romania, lista alcatuita de GlamourMagazine.ro:

The Carrie Diaries - Iata un serial ideal pentru cele carora le este dor de Sex and the City. In noul serioal, avem parte de o Carrie Bradshaw de pe vremea adolescentei, personaj interpretat de AnnaSophia Rob. Nu va spunem mai multe, va lasam sa descoperiti singure cat de bine joaca noua Carrie!

Go On este un serial in care il vom reintalni pe Chandler din Friends. Cine nu era nebun dupa tipul cel mai tare din faimosul serial. Ei bine, Matthew Perry apare acum in Go ON, un serial sortit succesului, serial despre eforturile pe care personajul principal le va efectua pentru a trece peste pierderea tragica a sotiei sale. Astfel, Chandler din Friends va ajunge in compania unor personaje amuzante si putin ciudate, alaturi de care va face terapie de grup, noteaza GlamourMagazine.

The New Normal - Iata un serial cu totul genial. Goldie (Georgia King) descopera ca sotul ei o insala, asa ca isi ia fiica si se muta in LA. Aici devine mama surogat pentru un cuplu gay. Bunica lui Goldie, Jane este interpretata de superba Ellen Barkin, cea mai sexy bunica pe care o vom vedea vreodata la televizor. Aceasta nu ezita sa isi faca remarcate parerile cu privire la cuplul gay si la intreaga situatia in care se gaseste nepoata acesteia.

Hart of Dixie - Zoe Hart (Rachel Bilson) este un medic chirug ce lucreaza la un faimos spital din New York. Fortata sa isi paraseasca orasul natal, frumoasa actrita ajunge sa profeseze intr-un mic orasel in care barfele circula cu viteza luminii, la fel ca si o gramada de barbati frumosi.


sursa foto: www.tvrage.com
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016