Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfat de specialist: Ce aleg intre o platforma opensource si una inchiriata?

Tags: magazin online, afaceri online, platforma ecommerce, contentspeed, platforma opensource

Atunci cand va doriti o afacere noua in mediul online, trebuie sa stiti exact ce va doriti in prima instanta de la platforma si de la aspectul general al afacerii. Avem astazi foarte mult optiuni la dispozitie, insa asta nu face decat sa ingreuneze situatia si sa ne faca sa luam decizii mai greu si sa nu alegem intotdeauna ceea ce e cel mai bine pentru afacerea noastra. Tocmai de aceea, prin cele de mai jos, veti putea afla diferentele dintre o platforma opensource si una inchiriata, tocmai pentru a putea lua cea mai buna decizie pentru afacerea dumneavoastra.
Cand porniti la drum cu o afacere noua, va doriti ca fiecare pas pe care il faceti sa fie incununat de succes. Pentru a va creste considerabil sansele de reusita, e bine ca orice decizie pe care o luati sa fie cantarita temeinic. Sigur ca multe riscuri implica si un castig, insa o analiza detaliata si la rece va ajuta sa eliminati din ecuatie acele riscuri inutile care va pot costa o mare parte din bugetul destinat unui magazin online.
 
O decizie esentiala de care e bine sa tineti cont e urmatoarea: ce aleg intre o platforma opensource  si una inchiriata?
 
In primul rand, trebuie sa stiti ca o platforma care va promite ca totul va fi gratuit nu exista. Mergeti de la bun inceput cu o platforma care va prezinta detaliat functionalitatile si care va asigura ca veti plati exact cat folositi. Cu alte cuvinte, fiecare functionalitate are un pret onest si stabilit in functie de serviciile pe care le ofera pentru a va ajuta afacerea din online sa creasca. 
 
Astfel de avantaje si beneficii sunt prezentate clar prin platforma ContentSpeed pe care va puteti crea un magazin online pe care sa-l testati gratuit 14 zile, avand posibilitatea de a verifica in aceasta perioada nenumarate optiuni incluse.

Cititi articolul integral pe Manager.ro.
Autor: Marketingportal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016