Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

15 moduri de creare a unor noi posibilitati

Tags: posibilitati noi, obiective, dezvoltare personala, experiente noi

"Pentru a obtine ceva ce nu ai avut niciodata, trebuie sa faci ceva ce nu ai mai facut niciodata." Poate ca te simti de multe ori plictisit sau frustrat, simti ca nu ai atins potentialul maxim, insa nici nu stii incotro sa te indrepti. Esti dornic sa descoperi lucruri noi, oameni noi, posibilitati noi.
Adevarul este ca toate aceste posibilitati noi iti sunt la indemana. Unele alegeri, desi par nesemnificative, iti influenteaza intreaga viata. Iti doresti sa ramai vesnic in zona ta de confort, unde e cald si bine, sau esti dispus sa iesi de acolo si sa te aventurezi in larg, intr-o lume cu posibilitati nelimitate?
 
Daca iti doresti sa evoluezi, sa faci o schimbare in bine, sa descoperi lucruri si experiente noi, atunci poti incepe chiar acum. Iata cateva sfaturi:
 
1. Pune la indoiala tot ceea ce credeai ca poti sau nu sa faci. Este posibil chiar sa poti face lucrurile de care nu te crezi capabil.
 
2. Cauta oportunitati noi chiar si in cele mai dificile momente. Renunta la mentalitatea de victima si adopta o atitudine de „totul este posibil, acesta este doar un nou inceput.
 
3. Renunta la lucrurile care te tin inapoi. Cu siguranta ai pe cineva sau ceva in viata care te impiedica sa evoluezi asa cum ti-ai dori. Nu vei sti niciodata unde poti ajunge daca nu renunti la respectivele lucruri sau persoane.
 
4. Concentreaza-te asupra lucrurilor pe care le vrei, nu asupra celor pe care nu le vrei. In loc sa te plangi in mod constant, actioneaza in directia dorita.
 
5. Inlocuieste gandurile negative cu unele pozitive. Energia pozitiva te ajuta sa obtii rezultate pozitive.
 
6. Renunta la un obicei prost. Cu fiecare obicei prost pe care il lasi in urma, te apropii mai mult de implinirea personala.
 
7. Invata ceva nou. Ia lectii de dans, de karate sau de pian. Invata o limba straina.
 
8. Fa ceva de care te-ai temut mereu. Oricare ar fi temerea ta, fa acel lucru.
 
9. Ofera sa ajuti pe cineva. De multe ori, cel mai bun mod de a te ajuta pe tine este sa ii ajuti pe altii. Nu stii niciodata ce vei invata pe parcurs.
 
10. Fa complimente des. Tuturor oamenilor le place sa fie apreciati, iar oferirea de complimente este un mod ideal de a incepe o conversatie.
 
11. Fotografiaza orice ti se pare interesant. Poate sunt lucruri inedite pe care ceilalti nu le observa.
 
12. Dezvolta-ti brandul personal si invata sa te vinzi, pentru a atrage noi oportunitati.
 
13. Gaseste bloggeri si oameni influenti din nisa ta si contacteaza-i.
 
14. Chiar daca nu lucrezi in domeniul dorit, ofera-te ca voluntar in acel domeniu.
 
15. Ia cuvantul in cadrul unei sendinte, chiar daca nu esti pe deplin increzator in fortele tale sau daca te simti rusinat. Ideile tale vor fi luate in considerare doar daca le prezinti.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016