Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa scapi de frica si neincredere

Tags: frica, neincredere, zona de confort, actiune, temeri, ganduri negative

Ne confruntam deseori cu frici si temeri. Este important sa retinem faptul ca toti oamenii experimenteaza astfel de sentimente de neincredere, indiferent cat de increzatori ar parea la prima vedere. Data viitoare cand te vei confrunta cu astfel de temeri, ia in considerare urmatoarele.
1. Nu uita ca este normal sa iti fie frica
Atunci cand te simti nesigur sau temator, aminteste-ti ca ceea ce simti este ceva perfect normal. Probabil ca iti este frica deoarece faci ceva complet nou sau ceva care te entuziasmeaza. Este normal sa iti fie frica, ar fi mai grav daca nu ai simti nimic.
 
2. Fii cat mai activ
Cu cat esti mai ocupat, cu atat esti mai increzator. Sentimentul de frica apare atunci cand ai prea mult timp liber la dispozitie si iti faci tot felul de ganduri. Neincrederea apare atunci cand petreci prea mult timp analizand lucrurile si te concentrezi asupra gandurilor negative.
 
3. Accepta frica
Fa exact lucrurile de care te temi si vei avea parte de cele mai mari satisfactii. Indiferent de rezultate, vei capata mult mai multa incredere in tine si vei fi mult mai multumit ca ai actionat in loc sa lasi frica sa te domine.
 
4. Iesi din zona de confort
Oamenii de succes nu cauta sa ramana in zona lor de confort, ci sunt dispusi sa faca lucruri mai putin confortabile. Majoritatea oamenilor cauta confort si se multumesc astfel cu mediocritatea. Daca vrei sa atingi urmatorul nivel, sa evoluezi in mod continuu, va trebui sa iesi din zona de confort.
 
5. Actioneaza
Nu trebuie sa fii cel mai inteligent sau cel mai creativ, trebuie doar sa actionezi de 10 ori mai mult decat restul. Fricile dispar ca prin minune cand actionezi.

Sursa: Entrepreneur
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 9 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016