Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Intrebarile la care doar afaceristii adevarati pot da raspunsuri corecte!

Tags: afaceri, afacere, idei de afaceri, biblia antreprenorului, primii pasi in afaceri, afaceri

Lumea afacerilor este plina de intrebari. Nu stim clar cine sunt consumatorii si clientii carora ne adresam, nu stim clar cine ne sunt competitori, nu stim clar ce politica de preturi vom impune si care va fi forma legala cea mai potrivita pentru afacerea pe care vrem sa o lansam.
Si aceasta suma de intrebari ne impovareaza in mod real. Ne stau toate in carca si de multe ori, fiindca nu avem raspunsuri clare, tindem sa ne abandonam proiectele, ideile de afaceri, listele de sarcini, visul antreprenorial.

Asa ca este cu adevarat vital sa punem cap la cap toate necunoscutele si sa le rezolvam inainte de a initia orice forma de investitie, fie ea de bani, energie sau timp, resurse pe care le vom infuziona pentru ca afacerea noastra sa prinda contur clar.

Iata si care sunt principalele intrebari la care orice antreprenor adevarat ar trebui sa poata da un raspuns clar:

1. “Am ceea ce-mi trebuie pentru a conduce o afacere de succes?”

2. “Ce afacere trebuie sa aleg?”

3. “Ce este un plan de afaceri si de ce am nevoie de el?”

4. “Ce voi face eu, de fapt?”

5. “Cand trebuie sa apelez la un jurist?”

6. “Un partener mi-ar fi util?”

7. “Cum gasesc angajatii potriviti?”

8. “Ce ar trebui sa stiu despre contabilitate?”
 
9. “Cum stabilesc nivelul preturilor?”


Sunt intrebari de "bun simt", dupa cum ar spune antreprenorii deja experimentati. Nu poti sa incepi sa investesti banii in mod necontrolat, intr-o idee de afacere pe care sa nu o fi pus la punct in mod clar, pe care sa nu ai habar cum sa o valorifici si cum sa o transformi intr-o afacere cat se poate de banoasa.

Pentru cei care cred ca raspunsurile lor nu sunt indeajuns de consistente si corecte, solutia este la indemana. Ghidul practic "Biblia Antreprenorului. Primii pasi in afaceri" este cel care va poate oferi toate solutiile! Ghidul poate fi comandat si de aici, din pagina de prezentare>>>>
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016