Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sefi ai marilor companii care conduc prin teroare

Tags: sefi neinduplecati, sefi nemilosi, companii, ceo, sefi care conduc prin teroare

Sefii nemilosi, capriciosi, imprevizibili si despotici se gasesc pretutindeni, inclusiv la conducerea unora din cele mai mari companii ale lumii. Urmatorii sefi si-au castigat reputatia de a fi neingaduitori.

Martha Stewart, Presedintele “Martha Stewart Living Omnimedia”

Cu toate ca Martha Stewart pare o femeie extrem de draguta si amabila, aceasta este o sefa de cosmar. Ii place sa detina controlul si nu renunta cu usurinta la ideile sale. Aceasta a concediat doi CEO in decursul unui singur an.
 

Gary Cohn, Presedinte si COO al Goldman Sachs
Gary Cohn este cunoscut pentru stilul sau de conducere intimidant. Acesta a declarat pentru Bloomberg ca „nu isi aminteste persoana la care a tipat ultima oara”. Obisnuieste sa aplice tratamentul tacerii persoanelor care il deranjeaza.
 

Steve Ballmer, CEO Microsoft

Steve Ballmer este cunoscut pentru temperamentul sau irascibil. Un fost angajat al Microsoft sustine ca, atunci cand a aflat ca acesta va parasi compania, Ballmer a amenintat ca va „ucide” Google si a aruncat furios cu un scaun.
 

Jamie Dimon, CEO JP Morgan
Fiind extrem de paranoic, Dimon obisnuieste sa isi interogheze angajatii ore intregi atunci cand suspecteaza nereguli. New York Times il descrie ca fiind un lider „necioplit” si un foarte prost ascultator, intrerupandu-si in mod frecvent interlocutorii in timpul conversatiilor.
 

Marissa Mayer, CEO Yahoo
Wall Street Journal raporteaza ca Marissa Mayer este o sefa extrem de dificila, cu un stil de conducere „rastit”. Aceasta este obsedata de detalii.
 

Larry Ellison, CEO Oracle
Este cunoscut pentru stiul sau de viata nechizbuit. De asemenea, Larry Ellison este un director extrem de agresiv si neindurator, fiind descris ca fiind „un Genghis Kahn modern.”
 

Mark Pincus, CEO Zynga

Zynga nu inseamna doar jocuri si distractie. CEO-ul companiei, Mark Pincus, este un sef extrem de sever, acesta fiind cunoscut pentru faptul ca stabileste termene limita nerezonabile si monitorizeaza intens activitatea personalului.
 

Scott Rudin, regizor de teatru si film
Scott Rudin este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai de temut regizori de la Hollywood. Acesta a concediat peste 250 de asistenti personali intr-un interval de 5 ani, din motive extrem de neinsemnate.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016