Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 produse pe care generatia Facebook nu o sa le mai cumpere

Tags: generatia facebook, generatia y, achizitii produse, tineri

S-ar parea ca Generatia Y (cei nascuti intre 1980 si 1999) si-a pierdut interesul pentru multe dintre produsele pe care parintii nostri si le-au dorit sau inca si le doresc daca nu le-au achizitionat deja. Vorbim de cateva lucruri care ne inconjoara pentru ca fac parte in mod firesc din vietile noastre asa cum am crescut pana acum.
Cum vor arata insa vietile noastre la maturitate? Ce lucruri nu o sa mai cumpere la 35 de ani cei care s-au nascut in 1999?

Conform unui studiu recent, aceasta generatie va fi mult mai putin interesata si, prin urmare, va cumpara mult mai putine produse din lista urmatoare:

1. Servicii de e-mail

Din fericire, s-ar parea ca noi, cei nascuti mai aproape de 1980 inca ne mai bucuram de aceasta tehnologie. Doar celor  mai tineri timpul de raspuns prin e-mail li se pare deja prea lung.

2. PC-uri

Cui ii mai trebuie un monitor, nu-i asa, cand ai o tableta la dispozitie sau cand iti poti verifica Facebook-ul de pe telefon? Vor mai fi insa achizitionate laptop-uri pentru o perioada de timp destul de lunga.

3. Tigari

S-ar parea ca numarul fumatorilor in randurile tinerilor a inceput sa scada. E foarte probabil ca acest fapt sa se datoreze unui interes crescut fata de mediul digital care a operat in mod neasteptat o directionare a activitatilor din viata reala, printre care se numara si fumatul. Sa fie insa un alt semn al alienarii sociale?

4. Telefoanele cu fir

Nu numai ca nu ne mai dorim deja de foarte multi ani telefoane cu fir, dar ni se intampla sa refuzam si noile oferte pe care operatorii de telefonie incearca sa le mentina inca pe piata. Se manifesta in mod destul de vizibil tendinta de a reduce multe dintre aceste aparate la un singur gadget.

5. Masini

Pusi sa aleaga, circa 46% dintre respondenti au declarat ca ar alege accesul la Internet in loc de propria masina. Nu putem sa ne mai miram atunci ca cei care isi doresc sa beneficieze de navigarea pe Internet nu mai au chef nici sa fumeze.


6. Ziare

Daca televiziunea s-a adaptat si reuseste inca sa patrunda in casele oamenilor, ziarele nu au reusit sa faca fata cu succes variantelor online care atrag din ce in ce mai multi internauti. In plus, continua sa creasca numarul ziarelor care renunta la varianta tiparita in favoarea unei existente exclusiv digitalizate.


7. Bere

Nici nu fumam, nici nu mai bem cand stam in fata calculatorului. In ultimii zece ani, numarul categoriilor de bautori de bere s-a redus destul de mult, iar multi dintre tinerii care fac parte din Generatia Facebook par sa fie mai putin interesati de aceasta bautura.

8. Televizor

E drept ca placerea de a vedea un film pe un ecran ceva mai mare decat cel al laptopului nu va fi inlocuita foarte usor, dar spun asta stiind foarte bine ca nu am mai deschis televizorul de mai bine de doua saptamani.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016